برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این حس شیشم واقعا اعتقاد داری؟حس شیشم همون شهود درونیه خودته که خیلی از ادما جرعت نکردن بهش گوش بدن ...
بیماریت چیه که درمان نداره؟چیکارکنم فکروخیال راحتم نمیذاره
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
من قند دارم عزیزم ۲ سال پیش برا استرسم گرفتم اما باهاش کنار اومدم اینم جزوی از زندگیه تومیتونی بگی ...
عزیزم قنداگه کنترل شه مشکلی توی زندگی ایجادنمیکنه .توده سینه دارم عزیزم
عزیزم قنداگه کنترل شه مشکلی توی زندگی ایجادنمیکنه .توده سینه دارم عزیزم
دورت بگردم اونم درمان میشه اگه حس درونیتو خوب کنی اصلا وجود این توده ها نشان از ضعف روحه روحتو قوی کن ایمانتو به خدا قوی کن بسپر به اون درستش میکنه معجزه میکنه♥️
جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
دورت بگردم اونم درمان میشه اگه حس درونیتو خوب کنی اصلا وجود این توده ها نشان از ضعف روحه روحتو قوی ک ...
ممنون عزیزم انشالله ..
بهش ایمان داشته باش مطمئن باش برای کمک بهت قوی ترین دستهاشو میفرسته♥️
خداکنه من بهش امیددارم