2777
2789
عنوان

امروز همکار متاهلم رو خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3814 بازدید | 126 پست
اونا ژن اروپایی دارن چقدر خاصندلم خواست کاش یه فندقم خدا به من بده یه فندق کک و مکی😍

یعنی ژن اروپایی برترن 

منظورم به اسی نیست ولی مو بور قشنگه ولی قرمز نه دختر عموهای من دعا میکردن بچه هاشون به خودشون نره،شاید مال اسی خرمایی روشن باشه فک کنه قرمزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چون نظر میپرسی میگم ممکنه الان خیلی ها بپرن بگن آقایون خیلی هم دلشون بخواد ... ولی من بهت میگم ...

چه طوری گلم‌

چاق شدن سخته

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌

خیلی شانسه. دوست منم قیافش معمولی من خیلی سرتر بودم ولی پا به هرجا می‌ذاشتیم برایش خواستگار می‌رسید. حتی یه بار جدا شد بعد هم یه پسر مجرد اومد خواستگاریش . غیر اون تو دوران بعد طلاقش بازم خیلی خواستگار داشت. 

اسی برای من پیش اومده که سیبیل هم داشتم ونه ریمل داشتمونه حتی ضدآفتاب برام موردازدوام پیش اومده

تازه باماسکم بودم امابرام موردپیش اومده

پیشم اومده آرایش داشتموموردازدواج پیش نیومده

خندم میگیره سخت نگیربابابدای خودت زندگی کن

فقط روی رفتارت دقت کن وسرسنگین باش مخصوصاباآقایون همین

توجهتوبذارروی خودت وشخصیتت واخلاقت ومنشت ودست به خیریت حالت کع خوب باشه اطرافیان هم کیف میکنن میبیننت

شک نکن که لایق بهترینهاهستی

یه خانم قشنگ وفهمیده وباکمالات مثل شماحسادت نمیکنه عزیزدلم چون اصلانیازی نداری وهمینکه سعی میکنین خودتون روپاک نگه داریدبسیارقابل تحسینه

اسی برای من پیش اومده که سیبیل هم داشتم ونه ریمل داشتمونه حتی ضدآفتاب برام موردازدوام پیش اومدهتازه ...

من رفتارم خیلی خوبه اتفاقا همه اینو میگن،حسادت نکردم فقط به خاطر خودم ناراحت شدم

یعنی ژن اروپایی برترن منظورم به اسی نیست ولی مو بور قشنگه ولی قرمز نه دختر عموهای من دعا میکردن بچه ...

نه مال منم قرمزه ولی نارنجی نیست و مسی تیره هست ، مشکلی با رنگ موهام ندارم و خیلیا رو دیدم مشکی هست موهاشون و اونا هم خواستگار ندارن،مطمئنم دلیل دیگه ای داره