2777
2789

من ۲۷ سال دارم و مجردم، همکارم ۳۲ سال داره و متاهل هست 

امروز تو محل کار یه خانم ازش برای پسرش خواستگاری کرد 

یه لحظه خیلی قلبم شکست،من هیچ وقت مورد توجه نبودم ،دلم میخواست یه بارم شده کسی برای خواستگاری زنگ میزد خونه مون 

آقایون همکار مجرد هم توی  محل کار بهم توجه نشون میدن ولی دریغ از خواستگاری 🥲

به نظرتون من از همکارم زشت ترم؟

اون لاغر هست و قدش ۱۷۰ هست،سبزه هست ،چشم هاش قهوه ای تیره هست و موهاش مشکی صاف هست،لب هاش باریکه ،آرایش نمیکنه و تیپ معمولی داره   

منم لاغر هستم و قدم ۱۶۸ هست،پوستم سفید هست،چشم هام قهوه ای روشن هست،موهام قرمز و فرفری هست ،لب هام هم قلوه ای هستن،آرایش هم ضد آفتاب رنگی و ریمل استفاده میکنم ،همیشه هم شیک و به روز میپوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا تو مطابقت بیشتری با معیارای جامعه داری 🤨

واییی فقط اسم کاربریت😂😂خیلی خاصه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

احتمالا خودت رو میگیری !

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اخلاقم هم همه میگن از اون بهتره ، انگار من رو طلسم کردن که کسی من رو نمی بینه

عزیزم چون نظر میپرسی میگم ممکنه الان خیلی ها بپرن بگن آقایون خیلی هم دلشون بخواد ... ولی من بهت میگم یه کم توپرشو باورکن مردا عاشق زن تپلی ان یه کم تو پرشو قشنگ اندامت خوب بشه بعدببین چه خبر

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
عزیزم چون نظر میپرسی میگم ممکنه الان خیلی ها بپرن بگن آقایون خیلی هم دلشون بخواد ... ولی من بهت میگم ...

من توپرم تپل هیشکی تاحالا بهم پیشنهاد نداده 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اخلاقم هم همه میگن از اون بهتره ، انگار من رو طلسم کردن که کسی من رو نمی بینه

اونجاش بخت داره خواهر🙂🥲

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂