2777
2789

سلام،دخترم ۲۲ مجرد

من با یکی از دخترای فامیل که هم سنیم خیلی صمیمیم 

چند وقت پیش مادرم برام ف.ال گرفته، و داخل گفتن برای دخترت دعا گرفتن و نشونی های همین دختر و مادرش که باهاش صمیم رو دادن،بعد هم تاکید کردن دخترت سوره تکویر بخونه

من حقیقت باورم نمیشه اصلا،آخه چرا باید همچین کاری کنن،مادرم و خاله هام همیشه میگفتن خیلی چشم و هم چشمی و حسودی دارن به زندگیت حواست جمع کن،

اما بازم باورش برام سخته بعد اون همه محبت و رفت و امد بالای سی سال خانواده هامون اینکار بکنن

من تو این ۶ ۷ ماه گذشته خیلی ضرر کردم و بد اوردم زندگیم داغون شده بود به طوری که تو همین یک هفته که قران میخونم معجزه شده برام

من به مادرم گفتم غیر از قران خوندن پیش هیچ دعانویس و فال.گی.ری نمیام برای باطل کردن،اما خیلی برای ادامه زندگی،رفت امدی ک با این خانواده داریم سردرگمم,نمیدونم بایدچیکار کنم؟ چه واکنشی نشون بدم؟ اصلا باید باور کنم این حرفارو؟راهنماییم کنین خانومای باتجربه عزیزم:))

دعاش هم برای بستن بخت بیش تر موفق نشدن تو زندگی بود.

خب قرآن خوندن ک ضرر نداره بخونرفت و آمد هم خیلی ریز ریزکم کن ی ساله قطع میشه

قربونت بشم آره من که اصلا اهل قران و نماز نبودم معجزه قران حس کردم،ولی خب برام غیرقابل باوره هنوز باشن کسایی که اینکار بکنن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره