2777
2789

جریان از این قراره که جاریم از همون وقتی که ازدواج کرد رابطه ی خوبی با من و خانوادم نداشت یعنی کلا از من و مادرم و خواهرام خوشش نمیومد نمیگم من خیلیی خوب بودم و دوسش داشتم ولی اون از من بدش میومد نه

منم وقتی رفتاراشو دیدم حقیقتا همیشه باهاش سرد برخورد میکردم و حتی دلم نمیخواست ببینم حالا چند وقت پیش فیلم عروسیشون آماده شده بود هممون جمع شده بودیم خونه ی مادر شوهرم اینا داشتیم فیلم عروسیشون می‌دیدیم منی که همش جلوی دوربین بودم و اتفاقا فیلم بردار هم خیلی ازم فیلم گرفته بود میبینم توی این ۳ ساعت فیلم عروسی من کلا دوبار افتادم تو فیلم خیلییی ناراحت شدم  بعد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا  تو کلا بیکار سه ساعت جلوی دوربین بودی دلیل نمیشه که 

خب رفته میکس فیلم درست کنه دیده زیادی جلوی دوربینی گفته حذف کنن خب از اون طرف هم میگی باهم مشکل داریم زیاد تحویلش نمیگرفتم خب حق داشته حذفت کنه

الان متوجه شدم چرا من تو فیلم عروسی برادرشوهرم نیستم حتما جاریم گفته ازم فیلم نگیرن☹️

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

تازه توعروسی خواهرشوهرمم اصلا تو فیلم نیوفتادم کلی باهاش رقصیدم فیلم گرفتن اما همشو حذف کرده ب درک

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
فیلم میگیرن بعد عروس داماد برای میکس میرن میگن کجاهارو حذف کنن کجارو نه

اره خواهرشوهرمم قسمتایی ک من بودمو حذف کرده حتی رقصمونو