2777
2789
عنوان

چطوری یکم امروزی تر بشم

2157 بازدید | 52 پست

😐منطقه ای که توش زندگی میکنم مردمش کم فرهنگن

یه دختر و با یه پسر ببینن دیگه کسی نمی گیرنش

یا دوستم و شوهرش سر اینکه دوستم توی مجردی رفته لیزر همش دعوا دارن

یا یکی لباس باز و کوتاه بپوشه سریع بهش میکن خراب

منم مثل خودشون کردن 😣😭

اخر تصمیمت شد ازدواج کنی با نونوا یا ن 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاریخ و مشخص کردن دیگه تمام شد

عه خوشبخت بشی گل

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

اسی جان خوشبخت میشی قطعا

نوجوانان وقت آزاد هم خیلی دارن یه روز تو هفته تعطیل و الان مکانیزه شده خودشون کار خاصی ندارن بیشتر نظارت میکنن

دل بده به زندگیت با خودت و طرفت مهربون باش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خواهی نشوی رسوا همدنگ‌جماعت شو تو داری اونجا و با فرهنگ‌اونا زندگی میکنی به خواسگارت ازدواج کن و قشنگ بچسب به زندگیت به اینارم که گفتن دهانت بو شیر خشک میده توجه نکن اونا خودشون یه شوهر تو بیس کیلومتری ببینن رهاش نمیکنن خانه ماشینکه داره دیگه چی میخواهی؟

خواهی نشوی رسوا همدنگ‌جماعت شو تو داری اونجا و با فرهنگ‌اونا زندگی میکنی به خواسگارت ازدواج کن و قشن ...

متنت اولش اینطوره که طبق فرهنگ خودت پیش برو

بعد تهش میپری به اعتقاد و نظر بقیه؟!

خب من درک کردم شرایط اسی

ولی یکی مث من عیبه زود شوهر کردن

میگن مگه دخترتون مونده رو دستتون

۳۰ سال ازدواج میکنن

شوهرم برا همه هست

ربطی به ۱۰ متری و ۲۰ کیلومتری نداره

متنت اولش اینطوره که طبق فرهنگ خودت پیش بروبعد تهش میپری به اعتقاد و نظر بقیه؟!خب من درک کردم شرایط ...

حالا چرا شما به خودت میکشی یه عده اونجا نسخه زندگی خودشونو میپیچیدن برا این بنده خدا که میگه دختر تو شهرشون بیست رد کنه دیگه خواسگار نمیاد بعد بهم میگفتن من احساس مادر بزرگی دارم که شوهر نکرده خوب مشخصه پشیمون بودن اگرنه شما اگر تحصیلات داری میکنی و منطقت اونجوریه حرف ما اصلا شما نبودی !

متنت اولش اینطوره که طبق فرهنگ خودت پیش بروبعد تهش میپری به اعتقاد و نظر بقیه؟!خب من درک کردم شرایط ...

پس مشخصه زیاد نی نی سایت نمیای که فکر میکنی شوهر برا همه هست و ربطی به بیس کیلومتریشم نداره🤭 روزی چندین دختر میان میگن دهه شصتم چکار کنم شوهر کنم یکی که میگفت دلم میخواد فقط شوهر کنم بچه بیارم حتی اگر طلاق بشه مهم نیس. هر کی شرایط خودشو داره . نظر بقیه برا همون بقبه خوبه