2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط سخته خودتو نجات بده 

پشیمون میشی بعداً وقتی که دیره 

یادمه یه مشاور می‌گفت اگه الان تصمیم نگیری برای زندگیت چند سال بعد روزگار برات تصمیم میگیره 

تصمیم میگیره فقیر باشی تصمیم میگیره ازدواج اشتباهی داشته باشی با آدم اشتباه و....بنظرم حرف درستی زد 

به این فکر کن ته تهش هیچی قبول نمیشی بالاتر از سیاهی که رنگی نیست

گفته انگیزه بدید، چرا ناامیدش میکنید😐😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سرنوشت خودت از الان تا پیری، از شرایط اقتصادی و درآمدی خودت تا شرایط خواستگار و همسر آینده‌ات تا سرنوشت بچه‌‌هات و اعتماد بنفس و رضایت از زندگیت و جایگاه اجتماعی‌ات کلاااااا همششششش بستگی به رتبه و رشته‌ای هست که میاری👍

اگر میخوای به خانم مستقل و قوی باشی و به هیچ احدالناسی وابسته نباشی، 

هیچی تو دل خودت و بچه‌ات نمونه و سفرهای خارج و مسافرت و خرید و پول برای رفاه و درمان و زیبایی برات آرزو نشه برو بشین بخووووون🌚

نی نی سایت و اینستا رو حذف کن تا بعد کنکور با ایندت بازی نکن خواهر به اندازه کافی بازی شده با ایندمو ...

اینستا ندارم

نی نی سایتم که حواسمو خیلی پرت می‌کنه

چطوری حذفش کنم؟