2777
2789
عنوان

دلیل این رفتارای دوست پسرم چیه

221 بازدید | 20 پست

دو سه روز پیش دوست پسرم با خانواده زن قبلیش دعواش شده بود چون حضانت بچه‌ش با دوست پسرم نیست و اونام نمیزارن پسرشو ببینه دعوای خیلی شدیدی باهاشون کرد در حدی که کلانتری رفتن 

بعد همون شب دوست پسرم بهم گفت بیا خونم ولی من گفتم خونه خالی نمیام قبلا هربار میگفت بیا خونه من میگفتم نمیام میگفت عیب نداره ولی الان سه روزه باهام قهره و جواب نمیده تا اینکه بعد از ظهر بهش پیام دادم گفتم اگه دلت نمیخواد دیگه باهام باشی یه کلمه بگو خب بعد از چند دقیقه بهم زنگ زد دیدم دختر داییش پشت گوشیه دختر داییش باهام حرف زد گفت بخدا الان اعصابش خرابه زندگیش بهم ریخته با مام بدرفتاری میکنه تو ازش به دل نگیر اگه الان باهات حرف نمیزنه بخاطر این نیست که از تو ناراحته دلیل ناراحتیش مشکلات زندگیشه حالش خوب بشه خودش بهت زنگ میزنه چند روز بهش فرصت بده.

خودم بهش شک دارم فکر میکنم دوباره دلش هوایی زن سابقش شده که اینجوری سرد با من رفتار میکنه یا همش اصرار میکنه بهم بیا خونه خالی از طرفیم مطمئن نیستم.

الان دیدم یه استوری عاشقانه غمگین گذاشته به نظرتون برای منه؟؟

دوست پسرم ناراحتی اعصاب داره چند وقتم بستری بوده به این دلیل ولی به نظرتون دلیل اینکه چند روز با من میخواد در ارتباط نباشه چیه؟

دارم دیوونه میشم از دست کاراش😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با آقایی که قبلا ازدواج داشته و کلسیون مشکلاته این مسائل طبیعیه رخ بده🤦‍♀️

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

اگ قصدت باهاش ازدواجه بچه داره گزینه مناسبی نیست مگر اینک خودتم همین شرایط رو داشته باشی

اگر هم قصدت ازدواج نیس بازم گزینه مناسبی نیس چون تنش هاش زیاده و برای جریان خونه هم دنبال رابطه ج هست

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بنظرمن که ابن آدم بدرد رابطه جدید نمیخوره عزیزم

هنوز تو فور و مشکلات رابطه قبلیشه

خصوصا که پدر هم هستش

و بنظرمن که اعصاب و روان خودتو سر راه این جور افراد 

نذار

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم