2777
2789

چرا واقعا اینجوریه چرا اونایی که میخوان برن هنر از ترس همین‌حرفا نمیتونن برن چرا واقعا به تجربی ها وریاضی ها بهای بیشتری داده میشه تا به علوم انسانی وهنر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون واقعیت همینه‌

نبوغ تو هنر خیلی سخته خیلی خیلی سخته 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اون ریاضی ها آخرش راننده اسنپ هستن

جدی می فرمایید؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چون ایرانه و همه چیز یا اینوره یا اونور 

تو همه مسائل هیچکس حد وسط نمیشناسه 

من خودم عاشق طراحی لباس بودم میخواستم برم فنی بخونم ولی بخاطر اوضاع طراح لباسا تو ایران که جای پیشرفت ندارن اومدم انسانی

لاااایک نکنننن😤
الان هم ازین حرفهاست ول کن این حرفها رو کار درست رو انجام بده

ارزو بود برم هنر بعدش بازیگری رو ادامه بدم مامانو بابام نزاشتن به خاطر همین اومد انسانی ولی اصلا حال روحیم خوب نیست دلم میخواست تو رشته ای که بهش علاقه دارم سختی بکشم 

چون اکثرا توانایی درک ریاضیو ندارن ولی هنر بری کلاس اوکی میشی

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت