2777
2789

بابا چرا دیگه مثل قبل نشد 

خیییییییلی بهم محبت میکرد حالا از شنبه تاحالا رنگ نمیزنه فقط زنگای منوجواب میده اونم خیلی کوتاه حرف میزنه 

مثل قبل سرحال نمیگه سلااااام 

کلا سرد شده کسله 😒

چکار کنم 

کاری که توتاپیک قبلیم گفتمو دوسه بار کرده بودم هی سرش غرزدم فکر کنم دیگه بریده ازم 😔

درکش کن

بهش بگو کنارشی همیشه...

یه قرار بذارین درباره آینده جدی تر صحبت کنین

درباره محل زندگی و

..

بگو اشکال نداره چندسال اونما زندگی کنیم ان شاءالله خداکمک کنه سرمایه گذاری کنیم جای بهتری بتونیم خونه بگیریم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکش کنبهش بگو کنارشی همیشه...یه قرار بذارین درباره آینده جدی تر صحبت کنیندرباره محل زندگی و..بگو اش ...

اخه بهم گفت انگشت کوچیکه مامانتم نمیشی ...

خودمم خیلی ناراحتم حالم خوب نیست 

ولی نخواستم به روش بیارم چون اول من اونوناراحت کددم نخواستم حالا فکر کنه دست پیش گرفتم 

ولی کسلم خیلی 

شاید حس میکنه خیلی تفاوت دارین

و از پس خواسته هاتون بر نمیاد.

نخواد کسی زوری اون جور میخوای رفتار کنه..

اگه انتظار داری بهت محبت کنه تو بهش محبت کن

اونم بخاطر خدا

بخاطر اینکه خسته است از کارش

تو بخاطر رضایت خدا دلش و قوی کن به زندگیش

انگیزه ی زندگی وتلاش هاش باش...

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
شاید حس میکنه خیلی تفاوت دارینو از پس خواسته هاتون بر نمیاد.نخواد کسی زوری اون جور میخوای رفتار کنه. ...

بخدا این سه روز هم معذرتخواهی کردم هم امروز باز بهش پیام دادم فهموندم که متوجه اشتباهم شدم ولی سرده😔

من خیلی سختی کشیدم همه پناهم بود خیلی اذیتم الان 

اخه بهم گفت انگشت کوچیکه مامانتم نمیشی ...خودمم خیلی ناراحتم حالم خوب نیست ولی نخواستم به روش بیارم ...

اینکه نخواسته شماروبا مادرخودش مقایسه کنه خودش خیلی ارزشمنده

ولی معمولا اقایون میخوان همسرشون قوی کنارشون باشه و براشون ارزش قائلبشه ، محبت کنه 

احتمالا مادرتون خیلی دوستش  داره و ابرازش میکنه برااین این و گفته