2777
2789
عنوان

روتین پوستی و مراقبت پوستی

63 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه من پوستم چربه ۱۸ سالمه گفتم پک روتین بخرم چون این مدت واسه استرس پوستم نسبت به قبل بد شده شما برند سیمپل رو ترجیح میدید یا نیتروژنا رو 

راستی خانوما شما واسه شیو بدن از چی استفاده میکنید 

شامپو بدن چی ؟

و خوشبو کننده بدن که خنک باشه معرفی کنید بهم ممنون میشم

من مرطوب کننده سیمپل و گرفتم اصل هم هست ولی انقد گفتن بده و جوش زدن با ترس و لرز میزنمش😐😂

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیمپل استفاده کردم پوستم چربه جوش دارم اصلا جواب نداد

خیلی پوستمو بدتر خشک میکنه

ابرسان نوتروژینا خیلی بهتره

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

مراقبت های پوستی

ابرسان ...ژل یا سرم ویتامین سی برای درمان لکها

اگر لک داری رو صورتت ضد لک پرودرما خوبه لکها رو کم میکنه

اگر نداری روشن کنندش خوبه.رنگ صورت رو روشن میکنه

بیرونم ضد افتاب بزن

ماسکهای خانگی هم ماست ....جوانه گندم...گل محمدی اینا خوبن

برای شیو بدن نوره...یا موبر دپی 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مراقبت های پوستیابرسان ...ژل یا سرم ویتامین سی برای درمان لکهااگر لک داری رو صورتت ضد لک پرودرما خوب ...

عزیزم برای جای آبله چی خوبه فرو رفتگی نیستا قرمز مونده امروز روز ۱۲

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم برای جای آبله چی خوبه فرو رفتگی نیستا قرمز مونده امروز روز ۱۲

وای اصلا دست کاریش نکن عزبزم دختر عموم دستکاریش کرد خیلی بد شد ولی دختر عمم بهش دست نزد خودش رفت ولی برو داروخانه یه صابون مخصوص داره بهت میده سریع پاک میشه میخوای اسم صابون رو برات بپرسم؟

شیرین خامه ایی زیاد بخور

وای اصلا دست کاریش نکن عزبزم دختر عموم دستکاریش کرد خیلی بد شد ولی دختر عمم بهش دست نزد خودش رفت ولی ...

ممنون میشم اسم صابون رو بگین متاسفانه دست کاری کردم جاشون قرمزززز مونده ولی زیاد گود نیست دوتاش اندازه سر سوزن ولی خیلی قرمزن😖😖

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔