2777
2789
عنوان

هم اتاقی

130 بازدید | 13 پست

چطوری به حرفا 

رفتارها بی ادبی هاشون بی تفاوت باشم داشتم درس میخوندم دیدم ویس اومده تو گروه اتاق 

چن تا دستور داد حالا زهنم درگیر شده عصابمم داغون 

یه کیپاپر و کیدرامر 

محل سگ نده چندبار جدی برخورد کن خودشونو جمع کنن

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما تقسیم وظایف کردین .اگه هرکی کارخودشو انجام بده نیاز به دستور دادن نیست

نه نکردیم 

ویس داده که روزای امتحان هرکسی هر وقت دلش خواست چراغو روشن نیکنه درس نیگا میکنه هروقتم دلش خواست بیدار میشه 

ولی من که میدونم این کارارو نمیکنن و برعکس میکنن

یه کیپاپر و کیدرامر 
مشکل اینکه که همشهری هستن ولی من نمیتونم چیزی بگم اگه جوابشونو بدم منو میشورن پهن میکنن

کاش اگر امکانش هست، جابجا بشی بری اتاق دوستایی که باهاشون اوکی هستی و روحیات‌تون باهم میخونه، وگرنه اینجوری خیلی سخته و سوهان روح‌تن

نه نکردیم ویس داده که روزای امتحان هرکسی هر وقت دلش خواست چراغو روشن نیکنه درس نیگا میکنه هروقتم دلش ...

مهم نیست شما هرشب تا صبح چراغو روشن کنید برا درسخوندن

من مرد تنهایی شبم...
کاش اگر امکانش هست، جابجا بشی بری اتاق دوستایی که باهاشون اوکی هستی و روحیات‌تون باهم میخونه، وگرنه ...

خواستم عوض کنم ولی اونی که باید می اوند تو اتاق رو گفتن نمیخوایم چون تو فارسی و ما ترک

یه کیپاپر و کیدرامر 
خواستم عوض کنم ولی اونی که باید می اوند تو اتاق رو گفتن نمیخوایم چون تو فارسی و ما ترک

بگرد شاید یه ترک پیدا کردی جابجا شو.. من این شرایط داشتم خیلی سخته، حیفه لحظه‌هات قشنگ جوونی رو با هم‌اتاقی که رو مخ هستن خراب نکن

بگرد شاید یه ترک پیدا کردی جابجا شو.. من این شرایط داشتم خیلی سخته، حیفه لحظه‌هات قشنگ جوونی رو با ه ...

این ترم تموم شه حتما عوض،میکنم 

یکم کم رو هستم سوء استفاده میکنن حتی بعضی وقتا بدون اجازه لباسامم میپوشن 

یه کیپاپر و کیدرامر