2777
2789

دوستان اینکه پسری بی نقص باشه و از هر نظری فکر کنی عالی باشه ولی برای هر دختری بهش نه بگن یا اگر بله بدن و پشیمون بشه از چیه؟ انگاری که طلسم شده باعث ناراحتی و اذیت شدن این پسر میشه افسردگی داره میگیره انگار توروخدا اگه راه حلی دارید دریغ نکنیدددد🥲

امیدوارم هرچی از خدا برای دیگران میخواید ۱۰۰ برابرش نصیبتون بشه🥺🥰

جوابت تو جمله اوله

هیچ پسری بی نقص نیست ( هیچ آدمی)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اعتقاد دارم به دعا. چند بارم پیدا کردیم تو خونه. ولی متاسفانه پیش دعا نویس نمیرن خانوادم. الانم خیلی گره هست تو هیچی پیشرفت نداریم هیچ پس رفت داریم. بدبخت شدیم یه جورایی

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
جوابت تو جمله اولههیچ پسری بی نقص نیست ( هیچ آدمی)

منظورم روحی روانی مالی ظاهر قیافه و اخلاقه همه نقص دارند

ما داریم تو فامیل طرف میره خواستگاری کسایی که از نظر اعتقادی یکسانن‌

معلمه یه شغل دیگه هم داره

خونه داره ماشین هم داره 

قیافش هم عادیه

بعد معلوم شد وقتی میرن حرف بزنن این قدر چرت و پرت میگه که میگن نه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نمیدونم واللهمنم ویژگی های خیلی خوبی برای ازدواج دارم ولی ازدواج تا الان جور نشدهیا خوشم نمیاد از طر ...

علتش چی بوده میدونید؟

من اعتقاد دارم به دعا. چند بارم پیدا کردیم تو خونه. ولی متاسفانه پیش دعا نویس نمیرن خانوادم. الانم خ ...

چه دعایی؟ خدانکنه منم حس میکنم انرژی منفی وجود داره نمیدونم چیکار کنیم