2777
2789
عنوان

اینستاگرام خستم کرده

98 بازدید | 14 پست

اینستا خستم کرده خسته شدم از اینکه روزی ۱۰۰۰ تا ویدئو میبینم و به هیچ دردم نمیخوره خسته شدم از اینکه تا میرم تو اینستا به هوای اینکه درس بخونم و از پیج های درسی استفاده کنم غرق در اکسپلور میشم و اصلا نمی‌فهمم زمان چجور میره خسته شدن از اینکه هرروز الکی الکی این همه پیج رو دنبال میکنم و به هیچ دردیم نمیخوره 

از طرفی میخوام حذفش کنم از طرفی باز واقعا تو درسام خیلی پیجای مختلف کمکم کرده مثلا با اینستاگرام زبان میخونم چون کلاس زبان نمیتونم برم پیج های ورزشی رو دنبال میکنم و باهاشون ورزش میکنم پیج های آشپزی دنبال میکنم واسه رژیم نمیدونم چیکار کنم 

نمیشه یه جوری این اکسپلور رو قفل کنم که نتونم واردش بشم مثلا دو ساعت پیش گوشی برداشتم رفتم اینستا تو یه پیج که واسه امتحان عربی قواعد رو یاد بگیرم بعد الان به خودم اومدم دیدیم ساعت ۸ و نیم شده و من هیچ کاری نکردم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حذفش کردم به همه پیجای خوبم پشت کردم....

از یوتیوب ببین زبان

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

رمز بزار برای برنامه اینستا 

بعد بگو رمزشو خواهرت یا مامانت تعیین کنه

اینجوری هروقت خواستی بری تو اینستا نیاز به رمزش داری و تا نیاز درسی نشه الکی نمیری توش

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

باید یاد بگیری مدیریت کنی 

بگو اینستاگرام رو هر شب مثلا ۱۰ تا ۱۲ فقط میتونم برم و قیل اون حق ندارم برم و باز نکن فیل‌تر شکن رو 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
رمز بزار برای برنامه اینستا بعد بگو رمزشو خواهرت یا مامانت تعیین کنهاینجوری هروقت خواستی بری تو اینس ...

خواهر ندارم😭😭

مامانمم اصلا بهم اهمیت نمیده میگه هرکار میخوای بکن حتی رمز گوشیم رو هم هیچیک نمیدونه 

....

خواهر ندارم😭😭مامانمم اصلا بهم اهمیت نمیده میگه هرکار میخوای بکن حتی رمز گوشیم رو هم هیچیک نمیدونه

دوست

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

باید یاد بگیری مدیریت کنی بگو اینستاگرام رو هر شب مثلا ۱۰ تا ۱۲ فقط میتونم برم و قیل اون حق ندارم بر ...

نه میگم که مثلا دو ساعت پیش واسه عربی رفتم اینستا یهو به خودم اومدم دیدم دو ساعته الکی دارم تو اکسپلور میگردم 

....

نه میگم که مثلا دو ساعت پیش واسه عربی رفتم اینستا یهو به خودم اومدم دیدم دو ساعته الکی دارم تو اکسپل ...

میگم دیگه طول روز نرو شب برو اینم خودتو باید متقاعد کنی سر یه تایمی ببندیش

راه دیگه ای نداره باید جلوی نفس خودتو بگیری دنبال معجزه نگرد

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼