2777
2789

حال زندگی رو ندارم

دلم میخواد زود بگیرم بخوابم

بخوابم به بگذره

حوصله هیچیو ندارم 

انگیزه زندگی کردنو ندارم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطورم

زمان رو داریم از دست میدیم

اونجایی وحشتناک میشه قضیه که داریم روزایی رو اینطوری زندگی می‌کنیم که نباید اینطوری باشیم باید تلاش کنیم روزایی که ده سال دیگه میخوایم حسرت بخوریم که چرا اینطوری بودیم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
دلم میخواد خوب زندگی کنمکلی آرزو و هدف دارمکلی پلن تو سرم هستاما خودم کجا و آرزوهام کجاااا

منم همینطورم

فکر میکنم اینقدر شکست خوردیم دیگه توان ادامه دادن نداریم

کتاب خجالت نکش دختر که نوشته ریچل هالیس هست رو خوندی؟ اون تا حدودی میتونه کمک کنه 

زمان رو داریم از دست میدیماونجایی وحشتناک میشه قضیه که داریم روزایی رو اینطوری زندگی می‌کنیم که نبای ...

اره

من 3 4 افسردگیم دارم کسیم نمدونه

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
دلم میخواد خوب زندگی کنمکلی آرزو و هدف دارمکلی پلن تو سرم هستاما خودم کجا و آرزوهام کجاااا

هعی چقد منی تو 

من اخر شب میگم فردا بلند میشم میرم واس فلان کار یا درس میخونم بعد صبح خوابم تا ۳

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .