2777
2789

کسی تو این حالت بوده؟ که تو شرایظ سخت و با وجود خستگی روحی زیااااد،تلاش کرده باشه و ادامه داده باشه؟

من دیگه گاهی حس میکنم نمیکشم...هدفمم خوب پیش نمیبرم،یه روز میخونم و یه روز دیگه ممکنه نتونم..‌چیکار کنم؟

محیط زندگیم استرسیه و یکی از اطرافیانم خیلی رومخمه و همین ادم کافیه ک دهنمو سرویس کنه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من چند ساله که تو این شرایطم به این فکر میکنم که وقتی به هدفم برسم خیلی چیزها اسون تر میشه خیلی ...

افرین ک تونستین تا الان پیش برید...اخه این ادمی ک تو زندگیمه،جوریه ک پیش بقیه بهم سرکوفت میزنه،یعنس ابرو و غرورمو زیر سوال میبره...نمیدونم چیکار کنم...

افرین ک تونستین تا الان پیش برید...اخه این ادمی ک تو زندگیمه،جوریه ک پیش بقیه بهم سرکوفت میزنه،یعنس ...

منم یکی از اینا دارم 

قبلا خیلی اذیت میشدم یه شب با خودم گفتم فایده نداره 

به جهنم که درمورد من چی میگه فقط من و زندگیم و بهتر کردنش مهمم

منم یکی از اینا دارم قبلا خیلی اذیت میشدم یه شب با خودم گفتم فایده نداره به جهنم که درمورد من چی میگ ...

افرررین ک ب این درک رسیدی.پس منم سعی میکنم همین طوری بشم انشالله...دعا کن بتونم...منم واسه تو دعا میکنم❤️