2777
2789
عنوان

چرا واقعا یه عده سگ اخلاقن

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 69 پست
ببین عزیزم همه همینطورن همههه تا کاریشون نداشته باشی کارت ندارنولی وقتی مثلا من تو آشپزخونه دارم ظرف ...

شوهر من دقیقا. سگ واقعی. فکر کن من رفتم حموم بعد بچه و خودش تو خونه بودن، بچه کنترل رو گم کرده. میام از حموم بیرون عین سگ پاچه منو میگیره که کنترل گم شده. الهی خیر نبینه انشالله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شوهر دارم سگ اخلاق کثافت نمک نشناس

تف بهش😞ببخش البته😂

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
نه واقعا درک نمیکنی... یهو عصبی میشیم بعدا خودمونم پشیمونیم مث سگ

درک میکنم داداشم یکم مثل شماست پشیمون میشه ولی بازم میگم آدم می‌تونه خودشو تغییر بده من رفتم روانشناس و خیلی بهتر شدم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هیچی .بقیه دارن تاوان بیمار بودن اینارو میدن .بهشون میگی دارو بخورید . میگن مگه روانی هستیم ؟ 😑

این که دکترم نمیره 

دکترم بره فایده ای نداره

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
شوهر من دقیقا. سگ واقعی. فکر کن من رفتم حموم بعد بچه و خودش تو خونه بودن، بچه کنترل رو گم کرده. میام ...

کلا میخورنت

آدم اون لحظه نمیدونه خب اشتباهت چی بوده که الان باید جواب بدی و تاوان

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
تف نکن. حیف تف. دعا کنید بمیره. انقد مشت زده تو سرم از جمعه فکم انقدر درد میکنه قد دو بند انگشت دهنم ...

چرا شکایت نمیکنی و طلاق بگیری

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐