2777
2789
عنوان

عدد بتا و بارداری خارج از رحم

35 بازدید | 3 پست

سلام خانما کمک ضروری میخواستم ازتون دارم از استرس میمیرم من یک هفته بعد پریودم شک کردم بتا دادم عددش ۱۰۳ بود بعد ۴ روز امروز تکرارش کردم عدد رسیده به ۱۲۸۲ آیا این طبیعیه؟

یکم خیلی کوچیک بالا واژنم سمت چپ درد میکنه اما زیاد نه و مداوم نیست آیا احتمال بارداری خارج از رحم هست خیلی میترسم

عددش اوکیه ناراحت نباش الکی استرس ب خودت نده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی نگرانم میترسم خارج رحم باشه چند روزه همش گریه میکنم فردا سونو واژینال بدم مشخص میشه؟

اصلا جای نگرانی نیست ،برا سونو هم حتما از دکتر مشورت بگیر ،چون اول بارداریه شاید خطرناک باشه سونو واژینال

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...