shahryariran6 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6351 عنوان واردا ب اینستا بیاید لطفا 149 بازدید | 24 پست تو اینستا میشه ب یکی پیام بدی مخفیش کنی؟ اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕ دیروز | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezeh156 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1949 نه وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
shahryariran6 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6351 نه ممنون اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3246 خوبی ریحان جونم؟🥲چند بار اومدم بهت پیام بدم ترسیدم ناراحت شی🫂دورت بگردم انقد خودت رو بهم نریز وپی ماجرا نگرد 💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
shahryariran6 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6351 خوبی ریحان جونم؟🥲چند بار اومدم بهت پیام بدم ترسیدم ناراحت شی🫂دورت بگردم انقد خودت رو بهم نریز وپی ... ن دورت بگردم چرا ناراحت شم اما حال خوب نمیشه اصلا امروزم یا مشاور صحبت کردم اما هنوز ی بغضی تو گلومه ک هیچوقت نمیره اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3246 ن دورت بگردم چرا ناراحت شم اما حال خوب نمیشه اصلا امروزم یا مشاور صحبت کردم اما هنوز ی بغضی تو گلومه ... بمیرم برات نمیدونم چیشده وچقددلت شکسته ولی هروقت بخوای وهرکمکی ازدستم بربیاد درخدمتتم🥲🫂توقویتر ازاین حرفایی عزیزدلم امیدوارم بهترین اتفاق ممکن برات رقم بخوره 💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3246 ن دورت بگردم چرا ناراحت شم اما حال خوب نمیشه اصلا امروزم یا مشاور صحبت کردم اما هنوز ی بغضی تو گلومه ... بمیرم برات نمیدونم چیشده وچقددلت شکسته ولی هروقت بخوای وهرکمکی ازدستم بربیاد درخدمتتم🥲🫂توقویتر ازاین حرفایی عزیزدلم امیدوارم بهترین اتفاق ممکن برات رقم بخوره 💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3246 هی تایید نمیشد گویا چن بار اومده ببخشید عزیزم🥲 💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
shahryariran6 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6351 بمیرم برات نمیدونم چیشده وچقددلت شکسته ولی هروقت بخوای وهرکمکی ازدستم بربیاد درخدمتتم🥲🫂توقویتر ازا ... فداتشم عزیزدلمخیانت انگار ی سوزنع ک قلبتو سوراخ میکنن اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
shahryariran6 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6351 هی تایید نمیشد گویا چن بار اومده ببخشید عزیزم🥲 فدای تو عزیزم اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
shahryariran6 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6351 دختر، فکرم پیشتهامیدوارم سوتفاهم شده باشه و چیز مهمی نباشه با چشمای خودم دیدم اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3246 فداتشم عزیزدلمخیانت انگار ی سوزنع ک قلبتو سوراخ میکنن قربونت برممم🥲🫂اگه فقط درحد پیامه وباراوله ومیدونی تکرار نمیکنه سفت وسخت قول بگیر ورهاکن هرچی بیشتر کنکاش کنی خودت بیشتر اذیت میشیالهی قربون قلب سوراخ شدت برم ریحان💔کاش کاری ازم برمیومد 💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕