2777
2789

کسی هست که مکمل استفاده کنه برای بهتر شدن پوستش !؟ 

مکملی هست که واقعا راضی باشین ازش ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

میدونم میوه اثرداره وکلاژن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما قرص استفاده میکنید برای بهتر شدن پوستت ؟

نه والا کرم و صابون خریدم بی فایده بود.دوباره یه چی دیگه سفارش دادم هنوز نرسیده

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
مارک یوروویتال خیلی خوبه. اطرافیانم میخورن خیلی تاثیر داره براشون. الن بیوتی هم خیلی خوبه

مارک یوروویتال من کلاژنش خریدم هیچ تاثیری نداشت که 

کلاژن چه مارکی ؟

کوکو نات کلاژن انگلیسی بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کرم معجزه میگفتن والا معجزه هم نکرد.این سری یه بلاگر تبلیغ کرد اینستا منم خریدم

کرم معجزه رو اصلا نزن پوستت بدتر می‌کنه 

صورت لک میاره