2777
2789
عنوان

بیایید ببینم حق دارم عقده کنم یا فامیل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 67 پست

همسرتون نبایدبخنده حتی اگه شوخه

حالا چون کارتون گیره پیش اون 

به همسرتون تذکر محترمانه بدین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس ناراحت نشو چون کارت پیشش گیره ! اتفاقا شما باید از گیر دادن به پوشش ناراحت بشی چون پوشش هر آدم ...

چون دختر خودش هم چادری هست اهمیتی ندادم به گیر دادنش به پوششم

ولی متاسفانه کارمون پیشش گیره

شوهرمم ادمی خست ذهنش فراتر اینکه داشته شوخی میکرده نمیره

اما خیلی عقده کردم بنظرت واقعا شوخی کرد؟ یا قصدش بس احترامی بود؟

لایک نکنید !
کم محلی از صدتا فحش بدترهکافیه چندتا متلک بازش کنی فردا بره همه جا پر کنه زن فلانی عقده ای هست و بدا ...

دقیقا همینطوره چون همه ازش حساب میبرن خندیدم و سکوت کردم ولی بغض کزدم اصلا چرا یکی باید تو برخورد اول اینطور بی احترامی کنه من خیلی احترام گذاشتم بهش

لایک نکنید !
خوب همون موقع واکنش نشون میدادی تاحساب کاربیاد دستش مثلا خیلی خشک ورسمی

متاسفانه ادمی هستم در لحظه اون موقعیت متوجه نمیشم بعدش که فکرش میکنم متوجه میشم

بعد کارمون پیشش گیره متاسفانه

لایک نکنید !
چون دختر خودش هم چادری هست اهمیتی ندادم به گیر دادنش به پوششمولی متاسفانه کارمون پیشش گیرهشوهرمم ادم ...

متاسفانه تو ایران پوشش یه مسئله عادی نیست :)

من وقتی می بینم به یه خانم محجبه گیر میدن شوخی در نظر نمیگیرم 🥲❤️

جدا از اینکه شوخی با آدمی که بار اول یا دو سه بار دیدی هم کار چیپ و بیخودیه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عزیزم شغل وسواد وثروت شخصیت نمییاره

دقیقا همینطوره مهم شعوره که این ادم نداشت 

اخه برگردی به ی زن ۱۹ ساله هر چقدر سنش کم 

که داره تو روت میخنده و احترام میزاره اینطور شوخی جلف بکنی

من بابامم بهم بگو برو تا کتک نخوردی بدم میاد

لایک نکنید !
واقعا حق داری ناراحت باشیبه قول مادرشوهرم دوستی دوستی میکنی پوستیبا شوخی شوخیه عقده هاشونو از دین و ...

تعجبم از این بود شنیدم دختر خودش هم چادریه

میدونی اجساس کردم  عمدا اینطور باهام حرف میزنه و رفتاز میکنه  حتی به لهجم هم گیر میداد 

اصلا انگار مشکل داشت با من 

خیلی ناراحت شدم من نمیتونم چیزی بگم حتی به شوهرم چون ذهنش فقط در حد شوخی میبینه این موضوع رو و باهام بحث میکنه 

فقط واگذار میکنم به خدا

لایک نکنید !
شوخی و صبر هم حدی داره دیگهمن بودم یه نگاه چپ و عصبانی به همسرم و اون مینداختمو بدون خداحافظی میزدم ...

اگر اینکارو کنم همسرم خفم میکنه 

میدونی تنها راه اینه دفع بعدی دیدمش فقط سلام و خداحافظ  نه باهاش جرف بزنم نه نگاش کنم چون 

من در جواب صحبت هاش به احترام سن و سالش لبخند میزدم و احترامشو نگهداشتم دم دراورد فکر کرد خوشم میاد

لایک نکنید !
شوهرم رو هم خوب ادب میکردم که شعورش برسهاینطور مواقع، حرمت همسرش رو حفظ کنه

ببین شوهر من منظوری نداره کلا خودش ادم شوخی هست 

ذهنش فراتر از اینکه طرف داره شوخی میکنع نمیره و نخواهد رفت

ولی شخصیت من اینطور نیست وگرنه مردی هست که همیشه مدافع منه همه جا

لایک نکنید !
اتفاقا باید مهم باشه.حجابت انتخابیه.انتخابت هویتته.اگه با اون شوخی کنه در حقیقت داره با کل وجودت شوخ ...

چون دختر خودش باحجابه میگم 

کلا ی جوری بود ی جوری با من رفتار کرد همسرم متوجه نشده اصلا ولی من زرنگ ترم خوب فهمیدم

لایک نکنید !
تو استوار رو اعتقادت بموننذار حرف بی شخصیت ها ناراحتت کنهاون از این میسوزه چرا لختی نرفتی تا با چشما ...

حالا جالبش اینجاس خودش نماز خونه

دخترشم چادریه

من بهش گفتم تا لحظه مرگم این حجاب دارم فکر کنم از این لجش گرفت که جوابشو دادم

لایک نکنید !
اصلا بغضی نشووووو اون از حسادتش بوده منم محجبه و معتقدم خیلی اینجوری دیدم بعد از مدتی حالا همون آدما ...

کلا جامعه اینطور باهام رفتار میکنه ولی هیچوقت سست نشدم اما اگر فقط در مورد حجابم شوخی میکرد بهم برمیخورد میگفتم بخاطر حجابمه ولی چون به لهجم هم گیر داد بدم اومد یکی نیست بگه به تو چه پفیوز 

لایک نکنید !