2777
2789
عنوان

همه ازم فرار میکنن من ترسناکم

98 بازدید | 8 پست

ما فک و فامیل نداریم

من و شوهرم هر چقد تلاش کردیم با دوست و اشنا و همسایه و همکار رفت و امد کنیم،هیچکی تمایل نداره!؟

حتی باشگاه رفتم که دوست پیدا کنم یهو خلوت شد اکثر رنج سنی بالای شصت سالن

ما چمونه واقعا

توزو خدا یچی بگید

نمیتونیم اعتماد کنیم . من خودم اینطوریم . هیچکس رو دورو برم نمیزارم . اعتماد ندارم . خیلی چیزا در بقیه دیدم . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین بهتره برات شاید شما اونایی رو می‌بینید که باهم رفت و آمد میکنن ولی از درون خبر ندارید که چه حیله ها و چه شکایی بهم دارن و بد دلن خودتون برا خودتون بگردیم نمیشه به کسی اعتماد کرد

نمیتونیم اعتماد کنیم . من خودم اینطوریم . هیچکس رو دورو برم نمیزارم . اعتماد ندارم . خیلی چیزا در بق ...

پس چرا همونا با اونهمه ادم ارتباط دارن!

من خودم به هر کسی اعتماد نمی کنم،

مثلا یه دوستم یبار اومد خونمون یه حرف زشتی زد،چون مجرده دیگه خونمون دعوتش نکردم،اونم فقط دوس داره بیاد خونمون

همین بهتره برات شاید شما اونایی رو می‌بینید که باهم رفت و آمد میکنن ولی از درون خبر ندارید که چه حیل ...

اره ولی انسان ذاتا تمایل به بودن توی جمع داره

تنها که باشی به مرور افسرده میشی

اره ولی انسان ذاتا تمایل به بودن توی جمع دارهتنها که باشی به مرور افسرده میشی

خودتون باعث حال خوب خودتون باشین برین بگردیم شهرو سینما اینور اونور همیشه اینطور نیس ک افسرده شین