2777
2789
از تاپیک قبلیتون حدس زدم تو یه منطقه کم فرهنگ زندگی میکنی امیدوارم از حرفم ناراحت نشی

من امشب چند جا کامنتاش دیدم متوجه شدم خیلی خیلی قدیمی فکر میکنه دقیقا عین مادر بزرگا 

ببخشید استارتر رک گفتم شاید یه تغييري تو خودت دادی

من امشب چند جا کامنتاش دیدم متوجه شدم خیلی خیلی قدیمی فکر میکنه دقیقا عین مادر بزرگا ببخشید استارتر ...

منم نمیخوام ناراحت بشه ولی خب از روی دلسوزی هست 

الان که تو اوج جوانی و زیبایی هست باید از حداقل ترین چیزها لذت ببره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امشب چند جا کامنتاش دیدم متوجه شدم خیلی خیلی قدیمی فکر میکنه دقیقا عین مادر بزرگا ببخشید استارتر ...

😂😂دقیقا چجوری باید فک کنم؟

وقتی اطرافیانم و میشناسم 

من یکم لباسم باز بود رفته بودن آمارم و درآورده بودن که اره فلانی تو خرابی بیا باهامون دوست شو 

چرا نمیتونی بری دانشگاه ؟

میتونم برم😐

خودم نرفتم بخاطر اینکه اطرافم هر کی لیسانس داره رفته تو کار آزاد

آنلاین شاپ دارم فعلا

ولی دارم واسه کنکورم هم فکر میکنم 

یا اینکه پول جمع کنم مغازه بزنم فعلا سردرگمم

میتونم برم😐خودم نرفتم بخاطر اینکه اطرافم هر کی لیسانس داره رفته تو کار آزادآنلاین شاپ دارم فعلاولی ...

خب اگه بخوام رک بگم 

اگه دیپلم ریاضی یا انسانی داری کارت سخت تره مگر اینکه پیراپزشکی بری که قبولی اش که بازم سخته 

خوبه که آنلاین شاپ داری ولی خب اگه واقعا به اون ننوا علاقه ای نداری زندگی برات جهنمه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
خب اگه بخوام رک بگم اگه دیپلم ریاضی یا انسانی داری کارت سخت تره مگر اینکه پیراپزشکی بری که قبولی اش ...

من درآمدم از آنلاین شاپ از یه دکتر عمومی بیشتره

ولی خب دوس ندارم بشینم تو خونه 

من درآمدم از آنلاین شاپ از یه دکتر عمومی بیشترهولی خب دوس ندارم بشینم تو خونه

چقدر خوب پس ادامه بده 

ولی خب یه سوال اینکه بشینی تو خونه ربطی متاهل و مجرد بودن داره ؟ خانواده اجازه تنها بیرون رفتن نمیدن ؟