2777
2789
عنوان

این رفتار همکارم با نامزدش برام قفل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
چه جالب مفهوم گوش دادن به صحبت بقیه با شوهرشون و تعریف کردن و قضاوت طرف از فضولی به چیز دیگه ای تغیی ...

راستشو بخوای خدا هنوز قابلیتی به انسان عطا نکرده که بتونه مانع شنیدن حرف همکارش بشه که بغل دستش داره فریاد میزنه

چه جالب مفهوم گوش دادن به صحبت بقیه با شوهرشون و تعریف کردن و قضاوت طرف از فضولی به چیز دیگه ای تغیی ...

میتونم بپرسم تو ماشین که فضای به این کوچکی داره چطوری صحبت های بقیه رو نباید بشنویم؟

خیلی واسم سواله

شما که این مسائل خیلی رعایت میکنی چطوری تو ماشین صدای بقیه رو نشنویم وقتی با صدای بلند صحبت میکنن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیگم زن نباید اعصابش خورد شه همه ما انسانیم و قطعا این احساسات بهمون غلبه میکنهاما وقتی در حضور ...

پیش میاد عزیزم محیط کار خونه دوم طرفه ازش دفاع نمیکنم اما من همکار داشتم که صبح با پدرش دعوا کرده وسط راهرو پنیک شده انقدرر جیغ زد داشت خفه میشد اون لحظه من نمیام تاپیک بزنم که واییی مگه زنم جیغ میزنه؟؟رفتم کمکش کردم یکم درد و دل کردیم تهشم بهش مشاور معرفی کردم

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

خب شما مگه می‌دونی بحث در مورد چی بوده چقدر بهش فشار اومده یا حرف همسرشو شنیدی؟ شاید خیلی دیگه جون به لب شده 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ممکنه درکش نکرده باشی پس قضاوت نکن

و اینکه شما جای اون خانوم نبودی 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
میتونم بپرسم تو ماشین که فضای به این کوچکی داره چطوری صحبت های بقیه رو نباید بشنویم؟خیلی واسم سوالهش ...

بحث قضاوت کردنه بحث اینه نمیدونی اون چه فشاری داشته زن دیدم تو فروشگاه داشته گریه میکرده تو تاکسی دیدم تمام دستای خودشو چنگ زده و..... فکر کنم شما اصلا از خونه بیرون نمیری بفهمی خیلی چیزای غیر عادی هست که طرف دست خودش نیست تحمل فشار زیاد اعصابشو بهم میریزه.

چه ربطی به زن‌و مرد داره؟چقدر مرزبندی دارین تو زندگبتون

استادمون می‌گفت چون شأن ی خانم بالاتر از این حرفهاست . 

می‌گفت اگه توی نظرمون اینه اینکه ی خانم سیگار بکشه خیلی موضوع بدتریه تا ی مرد به این دلیل هست که شأن خانم رو در اون موقعیت نمیبینیم البته استاد خیلی. قشنگتر صحبت میکرد 

پیش میاد عزیزم محیط کار خونه دوم طرفه ازش دفاع نمیکنم اما من همکار داشتم که صبح با پدرش دعوا کرده وس ...

شکل این دو تا موضوع کاملا از هم متفاوته

ما منظورمون اینه یکسری اداب لازمه که هر کسی انجامش بده

شکل این دو تا موضوع کاملا از هم متفاوتهما منظورمون اینه یکسری اداب لازمه که هر کسی انجامش بده

شما واقعا تو فهمیدن مشکل دارین میتونم بپرسم واقعا قدرت درک موضوع به این سادگی براتون سخته یا ادا درمیارین؟؟

اصلا متعجب بودم! متعجب تر شدم😄 چقدر عادیه این چیزا برای خیلیا

منم ی دختر خاله داشتم همینجوری بود  ابرو خودشو شوهزش همه جا میبرد درسته دعوا همه جا هست ولی احترام ی چیز دیگست الان ما زیاد احترام شوهرشو حفظ نمیکنیم مهم نیست بزامون