2777
2789

تو ماشین بودیم ظاهراً با خانواده نامزدش بحثشون شده بود تو ماشین زنگ زد به نامزدش شروع کرد دعوا کردن🙁 اخرشم با یه صدای بلند گفت چه مرگته تووو؟ اون یکی همکارم کنارش نشیته بود زد بهش که یعنی (اروووم باش چته)

اصلا باورم نمیشه یه زن چرا باید انقدر بی ادب و نزاکت باشه. خیر سرش مثلا فرهنگی هم هست، خب میذاشتی اقلااا برسی خونه بعد اینجوری حرف بزنی. جلوی همکارات اخه؟؟

اطراف شما این چیزا عادیه بچه ها؟ من اولین بارمه این مدلشو میبینم 

اصلا به نظرم خیلی زشته زن انقدر بلند بلند پشت تلفن دعوا کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ندیدمممبچه ها میشه تاپیک منو گزارش بزنید حذف بشه؟میرم کامنتارو میخونم حالم بدتر میشه،ممنون میشم💙 ...

نینی بار یک رو پیدا کن، تاپیکش رو بخون بتونی تاپیک خاتو حذف کنی

اینا زندگی هاشون پر از دعوا و بحث و بی حرمتیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

بابا این خوبه من یه سلیطه ایم ولی باز نمیدونم چرا همسرم دوسم داره

والا خوش بحالت منم جیغ جیغوام اما همسرم دوسم نداره همش طرف خانوادشو میگیره

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم