2777
2789

با اینکه جزو قشر رو به بالای جامعه هستن ولی توقع داره من همیشه مثل شخص فقیر زندگی کنم😐نخور نپوش نکن نمیخواد وضع همسرمم خوبه:( حالا دخالتاش به کنار عروس های دیگش به خیال خودش خیلی خیلی قناعت میکنن ولی برعکس😐سفرای خارجی لباسای مارک😐😐😐ولی همین دو روز پیش میگفت مسیر باشگاهت نزدیکه الکی خرج نکن با آژانس بری پیاده برو یا امثال این بهترین رفتار چیه در مقابلش به نظرتون😐

سکوت و قمبل کردن براش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بگو باشه مادر 

بعد کار خودتو بکن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثل مادرشوهر منه همیشه بهم میگه آدم باید کم بخوره کم بپوشه پول پس انداز کنه😐😐😐

منم میگم من نه میتونم کم بخورم نه کم بپوشم میخواستی موقعه خواستگاری چشمات را باز کنی

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....

اصلا درجریان کارات و خریدات قرارش نده قیمت هرچی رو پرسید نصف قیمت اصلیشو بگو و درنهایت هرچی گفت بگو باشه و در مواردی هم همسرتو مقصر جلوه بده مثلا بگو ن پسرت گفته حق نداری پیاده مسیر باشگاه رو بری یا گفته مثلا فلان چیز رو بخر 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

مثل مادرشوهر منه همیشه بهم میگه آدم باید کم بخوره کم بپوشه پول پس انداز کنه😐😐😐منم میگم من نه میتو ...

من یک دونه چایی میخورم..همش مادرشوهرم میگه چایی ک ابه پیشتر بخور بجاش غذا کمتر بخور...

با اینکه من خورد و خوراکی ندارم ..اما ب همه چی کار دارن و حرف میزنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مثل مادرشوهر منه همیشه بهم میگه آدم باید کم بخوره کم بپوشه پول پس انداز کنه😐😐😐منم میگم من نه میتو ...

دقیقا مثل مادرشوهر من😐بخوام لباسی بخرم میگه نه داشتی دیگه الکی چرا بخری ول کن نمیخواد بعد خودش میره بهترین و مارک و گرونترین لباس یا وسیله رو برمیداره😐حتی تو دکتر  و خیلی چیزا دخالت میکنه اتفاقا منم گفتم انگار زن آدم از طبقه ی فقیر شدم میگه نههه اینجوری نیست خداروشکر پسرم همه چیو برات فراهم میکنه شکر گزار باش😐

حرفاش به کنار شوهرمم با حرفاش تحت تاثیر قرار میده اونو چیکار کنم؟

توهم یه جوری به شوهرت توضیح بده مه متوجه نشه منظورت با مامانشه مثلا بگو ادم وقتی داره باید خوب بپوشه وبخوره مگه قراره کی زندگی کنه پول جمع کنه که چی بشه تاوقتی جوونیم باید لذت ببریم