2777
2789

جریان اینه ک پدرشوهرم اینا میخواستن مبل بخرن پسر دایی من تو کار مبل و نمایشگاه داره منه گردن شکسته به شوهرم گفتم بیاین بریم از پسرداییم خرید کنیم خلاصه رفتیم

خواهرشوهرمم یه بار نامزد کرده بهم زده 

حالا عصری دختر داییم زنگ زد و گفت مث اینکه پسر داییم خوشش اومده از خواهرشوهرم و من بهشون بگم اگه مایل باشن اینا آشنا بشن باهم

بچه ها خواهرشوهرم دختر خوبیه ولی مشکل اینجاست ک من نمیخوام بیاد تو فامیل ما چون ما خیلی با فامیل مادریم رفت و آمد داریم دلم نمیخواد اونم باشه حالا همه جا و سر از همه چی دربیاره

دلمم نمیاد الکی بخوام بد جفتشونو بهم بگم واقعیت

نمیدونم چیکار کنم

حق دارم به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا.  بیراه هم نمیگی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

بگو من نمیتونم 

خودتون بهشون بگید 

اصلا و ابدا دخالت نکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

درکت میکنم، ولی بنطر من تو همه چی و بسپار دست خدا. بذار آشنا شن، شاید اصلا به تفاهم نرسیدن‌. ولی عوضش اینجوری پیش وجدان خودت روسفیدی...اگه هم به ازدواج ختم شد که قسمت هم بودن. براشون آرزوهای قشنگ کن، تا زندگی خودتم قشنگتر شه🥰

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

شما بهشون بگو اگر قسمت باشه ک میشه نباشه هم ک هیچ

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍