2777
2789

بچه ها همسرم تنها مشکلش اینه که سیگار میکشه

و ما اکثرا سر این موضوع که چرا هی سیگار میکشی بحث میکنیم

من خب خیلی ناراحتم

هم برای سلامتی خودش هم برای بچه دار شدنمون در آینده

کسی هست اینجا همچنین مشکلی داشته باشه؟؟

چکار کردید شما؟؟

شما دیده بودی و بله گفتی

ازدواجتون زوری بوده مگه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه زن آدم سیگاری باشه بده؟ جلو شوهرش بکشه..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

میتونه ترک کنه اگه دوست داره

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بله همسر من از مجردی میکشیده اما اومد خاستگاری بهم گفت چیزی نمیکشم حتی سیگار بعد عقد متوجه شدم الان دوتا بچه دارم قبلا من گیر میدادم بهش الان پسر بزرگم خیلی بهش غر میزنه اما خب میگه نمیتونم بزارم کنار ولی فقط بیرون میکشه تو خونه اصلا تا حالا نکشیده

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
شما دیده بودی و بله گفتیازدواجتون زوری بوده مگه؟

پسرداییمه

عاشق هم شدیم 

البته اون زمان میخواست سریع ازدواج کنیم گفت ترک میکنم

یک مدت هم کمتر میکشید اما بعد ازدواج دیگه متوجه شد واسه خودشم زیادش کرد😂

نمیدونم والا میگم بنده خدا تنها مشکلش همینهمنم فقط نگران خودشم

نه بنظرم الان خیلی اپیدمی شده

اگه اخلاقای دیگش خوبه،حساس نشو

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂