2777
2789
عنوان

دیجی کالا چقدر عوضی شده

116 بازدید | 10 پست

دقیقا ۲۰ روزه ۲ تا کتاب سفارش دادم گفتم بزار  برای امتحان نوبت اول کمکم بشه

امتحان نوبت اول تموم شد نیاوردن هنوز

مسخرشو در اوردن  دست پستچیه  هر دو روز مینویسه امروز تحویل میدیم بعد میزنه ارسال نا موفق دوباره  ۲ روز دیگه همین.

زنگ میزنم میگن دست ما نیست 

پولم برگشت نمیزنن

رفتم از پایتخت کتاب یه سایت کتاب سفارش دادم  اون سریع اورد ولی  پست خونه  چندمحله فاصله داره اونجا اونطوریه که الکی  میگه اوردیم نبودین برگشت میخوره دادن پسچی  گفت اوردیم نبودین تا رفتم از پست خونه بگیریم برگشت زده بودم

الان سال داره تموم میشه هنوز به دستم نرسیده 

با سلام یا سایت ترب خودشون میارن؟ (  خودشون پستچی داشته باشن ندن به پسچی محله؟)؟از اونجا سفارش بدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من چندین ساله مشتری دیجی کالام میفرسته دم در 

پست چی اصلا کاره ای نیس 

چرا نمیزنی تحویل به گنجه ؟؟؟ ی جایی هست تو نزدیکی محل زندگیت مثلا زده گنجه میفرستن اونجا خودت میری برمیداری 

دیجی کالا که به پست تحویل نمیده

میدونم به پست تحویل نمیده میگم خودشون نمیارن  هر دو روز میزنه امروز میاریم بعد میزنه ارسال ناموفق باز هر دوروز همینو میزنه ۲۰ روزه  سفارش دادم نیاوردن

اونی که دادن به پسچی از یه سایت سفارش دادم برای کتابه که باز دادان به پسچی اونام برگشت دادن