2777
2789
عنوان

ایا دخترم بره رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 99 پست
ربطی به سمپاد نداره بستگی به کلاسهای کنکور و کتاب های تست و مشاور اراده انگیزه خودش داره سمپاد چیز خ ...

اره دقیقا 

ازمون روانشناسی هم داد علاقش کادر درمان و شیمی اورده بود .

خودش میگه مهندسی دوست نداره ولی من میترسم بره بمونه پشت کنکور خیلی هارو دیدم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
در نظر بگیر متوسطه با دبیرستان زمین تا آسمون فرق دارن

هپین دیگه بهش میگم نرو گوش نمیکنه 

نمیزارم بره .

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم

فقط به علاقه اش نگاه نکنید حتما پیش مشاور برید برای هدایت تحصیلی چون اگه تجربی بره قراره ۳ سال خیلی سخت رو تحمل کنه باید ببینین از لحاظ روحی توانش رو داره یا نه.

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

بستگی به علاقش داره 

من خودم معدلم سه سال راهنماییم 19.90 به بالا بود تجربی رو هم دوست داشتم رفتم وراضیم بعضی بچه ها که به خاطر پدرومادرشون اومده بودن این رشته واقعا اذیت میشدن ولی خب به من هیچ وقت سخت نگذشت

چرا انسانی خیلی شغل بدرد بخور داره که بشه باهاش مهاجرت کرد بجز معلمی

گرفتن فاند تو رشته های انسانی تو ایران سخته اصلا این که اینجا میخونن علوم اس.لامی هست نه انسانی 

دوباره باید اونور از صفر شروع کنی

اره دقیقا ازمون روانشناسی هم داد علاقش کادر درمان و شیمی اورده بود .خودش میگه مهندسی دوست نداره ولی ...

نترسه خب کسی که چیزی رو میخواد باید براش بجنگه

سه سال بی وقفه مطالعه میخواد پزشکی

حالا بعضیا تنبلی میکنن اون سه سالو پشت کنکور جبران میکنن

منم پسرم نهمه و دغدغه انتخاب رشته اش رو داریم. پسر منم درسش خیلی خوبه. نمیدونم چی کار کنیم. اخه تو ا ...

دقیقا بین دو راهی موندم منم

من مهندسی برق خوندم، تو رشته خودمم ده سال کار کردم.

اجازه نمیدم دخترم مهندسی، مخصوصا برق بخونه.

پزشکی و حتی پیرا پزشکی رو به مهندسی ترجیح میدم برای دخترم.

حالا تا ببینیم توانایی شو داره یا نه ، ان شالله

من تجربی خوندم

اول اینکه نمیخوام ناامید کنم بقیه رو ولی واقعا در درجه ی اول قبولی رشته های تاپ تجربی مثل دندون و پزشکی و دارو فقط و فقط سهمیه ای ها هستن و در درجه ی دوم سمپاد و فرزانگان

و تقریبا امکان قبولی مدارس دولتی  یا مثلا مدارس یخورده پایین تر زیر ۱ درصده 

و اینکه رقابت وحشتناکی داره و واقعا سلامت روان دخترتون رو به خطر میندازه ممکنه اصلا یه آدم دیگه بشه

بهرحال خیلی خیلی اذیت میشه 

درسته هر رشته ای سختی های خودشو داره ولی تجربی در حال حاضر تو ایران واقعا نا عادلانه و غیر منطقی سخته

اگ میتونه از دهم ۷ ساعت در روز درس بخونه و یازدهم ۱۰ ساعت و دوازدهم بالای ۱۰ ساعت اره

از العان روز های تعطیل ۱۳ ساعت رو برای آزمون تیزهوشان میخونه 

اصلا با اینکه زیاد بخونه و شب هن بیدار بمونه مشکلی نداره کشش داره 

پس بزارم بره؟