واقعا خدا کمک کنه به کسایی که پشتوانه ندارن و می خوان ازدواج کنند ما پنج ساله ازدواج کردیم از نامزدی بخوای حساب کنی هفت سال اجاره هم نمی دادیم و نمی دیم با حقوق کارمندی هنوز نتونستیم خونه بگیریم کل چیزی که داریم یک میلیارد هم نیست نمی دونن کی می خوایم صاحب خونه بشیم خدا کمک کنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مگ همه قسطاشون باید عین هم باشه🤣خونه گرفته بود تا ۸ سال چک داده بود با قیمتای مختلف
نمیدونم قسطای ما یکسان بود کلا سال اول خیلی تو فشار بودیم سال دوم بهتر شد از سال سوم دیگه هزینش به چشم نمیومد .شاید برا شما پلکانی بوده اما کلا حرفم خنده نداشت حال خوبتون خریدارم
بچه چی داری ؟ چطوری میگزرونین ماهم مستاجریم خیلی سختمونه شوهر هم شغل ثابت و درآمد خوبی نداره من خیلی ...
بله یه دختر ۱۰ ماهه دارم شوهرم بخش خصوصی کار می کنه درآمد ثابت داره خودمم تا قبل از بارداری سر کار میرفتم حسابدار بودم از سال دیگه هم دوباره میرم سر کار باید دو نفری کار کرد ولی الان سخت تر می گذره با یک حقوق