2777
2789

واسه خانوادم اصلا ناراحتیم قابل درک نیست میگن از بزرگی نوجوانیت کلی عکس داری دیگه. من بچه سومم مامانم اینا ته تهش برای بچه اول ذوق خلاقیت به خرج دادن یه چندتا عکس فیلمی گرفتن. نسل جوونم هستم همه همکلاسی و دوستام کلی فیلم و عکس دارن از‌بچگی تو اینستا هم میگردم میبینیم‌همه از بچگیشون فیلم میزارن. ناراحت میشم. برام عقده شده الان از خواهرم که بچش راه به‌راه عکس فیلم میگیرم 😂😂

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبیه پدر مادرت هستی؟؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
شبیه پدر مادرت هستی؟؟

اره کپ جفتشونم. از نظر بچه سر راهی بودن اینا مشکلی نیست چون مامانم اینا کلا از داداش بزرگم فقط یه چندتا عکس گرفتن. حتی داداش وسطیمم عکس نداره🤣🤣کلا مامانم میگه ذوق عکس نداشتیم 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

اره کپ جفتشونم. از نظر بچه سر راهی بودن اینا مشکلی نیست چون مامانم اینا کلا از داداش بزرگم فقط یه چن ...

خوب خداروشکر😅🤧

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من بچه اولم حتی از حموم کردن و خوابیدنمم عکس دارن😂ولی برا بچه های بعدی حوصله به خرج ندادن

بچه هشتم خانواده هستم سال ۱۳۶۶ بدنیا اومدم مامانم برده اتلیه ازم عکس گرفته 😍

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
منم از نوزادیم تا سه سالگی فقط یه عکس دارم اونم تار😅😂

وای به خدا اینستا رو‌باز میکنی میبینی از همه لحظات کودکیشون مردم  فیلم عکس دارن.  بعد خیلی ناراحت میشی 😂

وای به خدا اینستا رو‌باز میکنی میبینی از همه لحظات کودکیشون مردم فیلم عکس دارن. بعد خیلی ناراحت می ...

عکسایی هم که از بچگیام دارم کم هس، تو یکیش دمپاییم لنگه به لنگه هس، یکیش موهام جنگله

تو یکیش جلو موهامو خودم چتری کوتاه کردم، نصفش تا چشممه نصف دیگش کوتاهه کوتاهه