2777
2789
عنوان

بگید خواهشا من مقصرم یا نه

97 بازدید | 19 پست

دوستان من بواسطه یه موسسه از یه دانشگاه پذیرش گرفتم . این اقا همشهری ما بودن و یکمم تو پول کمتری نسبت به موسسات دیگا گرفتن و به من گفتن که مهر ماه میخوای بری یا بهمن؟ منم به خاطر مشکلاتی گفتم بهمن و ایشون از دانشگاه نامه گرفتن تا من اواخر بهمن اونجا باشم . بعد از من یه ازمون گرفتن خودشون و گفتن اوضاع زبانت مناسب نیست و باید مهر سال بعد بری منم گفتم اوکی مشکلی نیس فقط من هزینه دانشگاهم و پرداخت کردم مشکلی نیس؟ گفتن نه و خودتم میتونی بزنگی به دانشگاه و بپرسی . بعدش برا من مشکلی پیش اومد و خانوادم گفتن همون بهمن برو . منم زنگ زدم که بهمن ماه میرم و گفتن مشکلی نداره . بعد مشکل من حل شد و گفتم بمونم همون بهتر که مهر برم و زنگ زدم گفتم مشکلم حل شده و تصمیم به رفتن در مهر ماه دارم . چندین بار زنگ زدم پاسخگو نشدن و اسمس دادم . چندین بار به خاطر یک کتاب زنگ زدم جواب ندادن(این چندین بار ها به گونه ای بود که مثلا یه هفته یا ۵ روز طول میکشید جواب بدن). بعد من گفتم خب الان که قراره مهر برم بذار یه زنگ به دانشگاه بزنم با دانشگاه حرف زدم و گفتن اگه مهر بیای پولت میره من دوباره به وکیلم زنگ زدم و جواب ندادن طبق معمول و چندین ردز بعد تماس گرفتن و گفتن دانشگاه حرفای شما رو نفهمیده😑 مهر برید پولتون نمیره منم گفتم اوکی . از نامزدم که کاملا مسلطه به انگلیسی خواستم اون  به دانشگاه پیام بده پیام دادیم . دوباره همون جواب و دادن که اگه بهمن نیای پولت میره . گفتم وکیلم یه چیز میگه اینا یه چیز (شکر خدام وکیلم هیچوقت جواب تلفنامو نمیداد) . به بخش زبان دانشگاه پیام دادم و از اونا خواستم که بهمن ازم ازمون بگیرن و من پاشم برم و پولم نسوزه اما اونا قبول نکردن و گفتن با دانشگاه حرف زدیم و پولت نمیره بعد یه اقایی که ایرانی بدون اینکه معرفی کنن خودشون و یهو زنگ زد گف مهر بیا نه بهمن پولت نمیره گف از دانشگاهم😑 برام عجیب اومد به یکی از اشناهامون که به زبان کشوری که میخوام برم اشنا بود گفتم بزنگه و زنگ زد دانشگاه گفتن باید ۱ مهر امسال دانشگاه میبود😑😑 زمان گذشته کلی غیبت خورده من امروز دیگه پاشدم به وکیلم پیام دادم که والاه نمیدونم حرف کی رو باور کنم شما یا دانشگاه (حتی امروزم ردم کرد پیام دادم)

بعد پیام هام زنگ زده به مامانم و میگه اره من پول کم گرفتم به خاطر شما و دخترتون دست بردار نیس و ابروی خودشو تو دانشگاهم برده 😑 ( ۵۰۰ میلیون ریختم برا دانشگاه مینشستم پولم میرف خوب بود؟) خدایی کارم زشت بوده؟

چقدر طولانیه، تا وسطش خوندم دیگه حوصلم نمیشه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی ۵۰۰ میلیونن؟؟؟

معلومه مقصر اونا هستن مسخرت کردن

البته تو ام باید اول فکر میکردی تکلیفت مشخص میکردی بعد پول میریختی اینجا هم بی فکری کردی خودتو تو دردسر انداختی

اونا هم پرو هستن که میگن پولت میره ۵۰۰ میلیون پول کمی نیست

چرا نمیتونی هم از بهمن بری؟؟

لایک نکنید !
وایییی ۵۰۰ میلیونن؟؟؟معلومه مقصر اونا هستن مسخرت کردنالبته تو ام باید اول فکر میکردی تکلیفت مشخص میک ...

زبانشون و بلد نیستم زبانشون انگلیسی نیس 

من انگلیسی بلدم

اینم از بیشعوری وکیلم بود گف تا بهمن میرسوننت و فلان اواسط آذر برگشته بهم میگه دوره یه سالس ها😑 تو تند تند بخون بخدا اگه میدونستم پول و زود نمیریختم

والاه زنگ زده وکیلم چنان با حرص حرف میزد انگار پولشو خوردم خودش تخفیف داده خودش گفته بزنگ دانشگاه پیگیر کارم شدم بخدا ۱۰۰ بار زنگ زدم جواب نداده 

تو رو خدا کارم زشت بوده؟ این اقا منو کشت 

میگم کارم بد بوده که اینقدر به دانشگاه زنگ زدم؟میگه آبروت رف تو دانشگاه😑

نه کارت بد نبوده اون خودش عصبانی شده زیاد بهش زنگ زدی برا خودش گفته

دانشگاه اپراتور داره ۱۰۰ بارم لازم باشه توضیح میده

زبانشون و بلد نیستم زبانشون انگلیسی نیس من انگلیسی بلدماینم از بیشعوری وکیلم بود گف تا بهمن میرسوننت ...

اصلاااااا ۵۰۰ میلیون مگه پول کمیه دختر

حقته مالته 

اون ادم پفیوزه

ممکنه دانشگاه پولت پس نده

میتونی شکایت کنی؟

با ی وکیل خبره دیگه صحبت کن

لایک نکنید !
نه کارت بد نبوده اون خودش عصبانی شده زیاد بهش زنگ زدی برا خودش گفتهدانشگاه اپراتور داره ۱۰۰ بارم لاز ...

خیلی بیشعوره 

بهم گف این کلاس زبان که ثبت نامت می کنم تا بهمن ماه زبانت و میرسونه اواخر اذر زنگ زدم میگه اره کلاس ها سالیانس برا مهر میرسونه تو رو 

الانم زنگ زده اینا رو گفته بیشخصیت