2777
2789

یه کاربری بود که فکر کنم اسمش نیکا بود اما  زده بود مریم ایشون میگفت ۲۱ سالمه آرایشگر هستم و سالن کراتین دارم 

از همه جالب تر گفت در آمدی که دارم ۱۰۰ میلیون هست آخرین تاپیکی که گذاشت این بود که میخوام عکس چشام رو بزارم عکسی که گذاشت از اینستا بود و همه فهمیدن همه ،قبل اینکه که لو بره دختری تاپیک زده بود من ۲۱ سالمه همه درآمد دارم فقط من ندارم و...

اگه راست میگه که خدا براش زیادش اما چرا میان بعضی در آمد خودشون میگن و انقدر تعریف میکنن بابا نگید شاید کسی باشه با شنیدن این حرفا نارحت بشه😑

با ۴ تا برادر من ۱۹ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم 

خودتو میگییی؟

تو هم که نیکایی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیالبافی میکنن.

دور و بر من آدم واقعا پولدار زیاد هست. در حدی که مثلا دختر بیست ساله دور دنیا سفر کرده ولی بازم مطمئنم پدرش حاضر نیست برای شغلی مثل آرایشگری بهش سرمایه کلان بده. اونم بده مشتری اعتماد نمیکنه. مشتریم اعتماد کنه چندین سال طول میکشه تا یه آرایشگر شناخته بشه و به درامد خوب برسه. کلا توهمه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم تو این دنیا یه نیکا فقط هست 😐

شوخی بود🤧😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔