2777
2789

سلام مامانا بچم رو دو زانو نشسته بود از این ضربه گیر عروسکی ها هم پشتش بود یه دفعه ای خودش انداخت یا افتاد بغل سرش خورد رو فرش ۲۰ ثانیه گریه کرد بعد هم رفت سراغ بازی امروز دکتر بودم برای چکاپ گفت این زمین خوردن ها مشکلی نیست از استرس دارم می میرم تو رو خدا از تجربه هاتون بگین دخترم ده ماه و نیم داره

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمین خوردن که مشکلی نداره

سخت نگیرید

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

پسر منم زیاد زمین خورده و هردفعه یجای سرش زخم شده و گاهی نگرانش میشم به هرکی هم میگم میگه نگران نباش همه بچه ها همینطورن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بابای من میگه بچه باید زمین بخوره تا بزرگ بشه. نگرران نباش خوبه روی فرش افتاده. فرش هم نرمه هم چیزی نمیشه

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

دختر من ۴ـ۵ماهش بود یبار اینقد محکم از تخت افتاد رو سرامیک نگم بچم چقد گریه کرد...

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘