2777
2789
عنوان

خواسته عجیب پرستار بچهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 75 پست
حالا جهیزیه کامل نباشه چی میشه.از شما بگیره بده دامادش هرکس در توانش باید جهیزیه بده رور که نیست.اون ...

جهیزیش خیلی ناچیزه😔

بهم گفته چیا خریده فقط واجبات

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا با شوهرم رو در وایسی داره با اینکه ۸ ساله دیگه با ما زندگی میکنهشوهرم بهش میگه سمانه خانوم

نده اگه میخوای بدی حتما به شوهرت بگو بین خودتون باشه فردا هرچی بشه شوهرت خبر دار شده کاری نکن که شک بیفته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نده احتمالا از شوهرت هم گرفته ولی بهش گفته چیزی به زنت نگو ک زو زدم بهت و ایناالان میخواد نفهمیقطعا ...

حتما بهش میگم الان

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

نده اگه میخوای بدی حتما به شوهرت بگو بین خودتون باشه فردا هرچی بشه شوهرت خبر دار شده کاری نکن که شک ...

حتما انجام میده

من هیچ وقت نتونستم به پرستار بچه و خدمتکار و .‌. اعتماد کنم همسایه مادرم میرفت برای یه خانومی کار میکرد خانمه هم بسیار محترم بود کلی تیغش زد 

این فرداهم میره به شوهرت میگه فلان کارو برام بکن ولی از زنت قایم کن 

رک میگفتی چیز مخفی از هم نداریم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چون نمیتونه پس بده

بنظرم به همسرت بگو میخوام این مقدار به فلانی کمک کنم و نمیخوام ازش پس بگیرم و واقعا هرچی خودت و شوهرت در توانتونه بدین چون ده تومنم پول زیادیه که به کسی بدی و پس نگیری مثلا اگه میتونی دو سه تومن کمک کن

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

حتما انجام میده

اره حتما بگو جهت اطمینان دنیا ست هزاررررر حرف توش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من هیچ وقت نتونستم به پرستار بچه و خدمتکار و .‌. اعتماد کنم همسایه مادرم میرفت برای یه خانومی کار می ...

راستش اولین باره چیزی ازم خواسته

حتی وقتی مهمونی میگیرم و غذا زیاد بیاد هم نمیگه برام بذار ببرم خودم همیشه بهش میرسم

یعنی جز حقوقش خیلی بهش میرسم حتی لباسای عیدشم هر سال خودم میخرم