2777
2789

مار از پونه بدش میاد جلوی لونش سبز میش هروق در میام هروز باید باهاش مواجه شم واقعا وحشتناکه اکثرانم جلومو میگیر باهام حرف میزنی خیلی بده انگار با چاقو کردن تو چشمش همه چیشو دراوردن😣

تازه چ اعتماد بنفسیم دار 

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید واکنش طبیعیه نسبت به درد ولی باید این صفت اهلاقیو در خودت تقویت کنی که روح آدما رو ببینی نه ظاهر

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بابام نابیناست خدارو شکر ادمی مثل تو اطرافمون نیست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یاد مرگ بیفت که وقتی مردیم همین‌چشمای عزیزو جک جونور میخوره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

عنوان تاپیکت رو اشتباه زدی. بگو طرف شعورش کمه و ازش خوشت نمیاد و این مشکل ظاهری رو هم داره که تو نمیپسندی.

به هرحال سعی کن هر وقت باهات هم کلام میشه به بهانه‌ای سریع بری و نمونی تو کوچه مثل دوره قاجار که بعد شرمندت کنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.