2777
2789

می‌خوام برم اعتکاف ثبت نامم نمیکنن الان ی هفته شده میگه دیر ثبت نام کردی ظرفیت تکمیلهه  خب من اگه داشتم پولو ک منم اولین نفر میدادممم

یعنی بچه ها هرکارییی بگیددد کردم به همه رو انداختممم آنقدر گریه کردم چشمام جایی و نمی‌بینه یعنی خدا اشکامو نمیبینه؟؟؟ قلبم درد گرفته 

باورتون میشه کتک خوردم آنقدر گریه کردم!

دوبار زنگ زدم بهش دوبار بهش پیام دادم فردا میخواد جلسه توجیهی بزاره بنظرتون برم رو در رو حرف بزنم باهاش ؟ چی بگم بهش 😭

با چادر برم یا معمولی ؟؟ 

به من گفت میخوای من مدیون بقیه شم بنظرتون منم حرف خودش و به خودش بگم زشته؟ 

(:A__•~•__M:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خونه نمی‌شه؟من یه بار رفتم اونجا دخترا اومده بودن ف*ال می گرفتن برای شوهراونقدرم که می‌گن فضا معن ...

دلم میخواددد برم به همه دوستام قول دادم میام 

خانمی برو مسجد دیگه یه هر حال برای یک نفر همیشه جا پیدا میشه 

یا هم خودت برو تنهایی تو  مسجد معتکف شو 

سحری و افطاری تو خانواده  برات بیارن 

ان‌شاءالله قسمتت بشه فقط آرامش خودتو حفظ کن

خانمی برو مسجد دیگه یه هر حال برای یک نفر همیشه جا پیدا میشه یا هم خودت برو تنهایی تو مسجد معتکف شو ...

خودمم داشتم بهش فکر میکردم برم اونجا تا آخر لیست بمونم بنظرت قبول میکنن؟ .الان فردا باهاش نرم حرف بزنم ؟ اگه رفتم چی بگم با چادر برم یا معمولی

تو خونه نمی‌شه؟من یه بار رفتم اونجا دخترا اومده بودن ف*ال می گرفتن برای شوهراونقدرم که می‌گن فضا معن ...

همه‌ش بستگی به خود معتکف داره .‌.و الان با این گوشیا باید خیلی دقت کرد برای اعمال اعتکاف که وقت با ارزش روزهای  اعتکاف هدر نره ..

خودمم داشتم بهش فکر میکردم برم اونجا تا آخر لیست بمونم بنظرت قبول میکنن؟ .الان فردا باهاش نرم حرف بز ...

خوب اگ چادری هستی با چادر اگ نیستی معمولی باش .

بگین‌من خیلی دوست دارم بیام اعتکاف از خیلی وقت برنانه ریزی کردم ...سالددیگ معلوم نیس شرايط اومدن به اعتکاف رو داشته باشم  

اگ واقعا از ته دلت بخوای معتکف بشی میشی 

حرف دلت رو بزن ان‌شاءالله قبول میکنن

خوب اگ چادری هستی با چادر اگ نیستی معمولی باش .بگین‌من خیلی دوست دارم بیام اعتکاف از خیلی وقت برنانه ...

آخه دوبار زنگ زدم پیام دادم بهش مامانمم باهاش حرف زده برا همون خجالت میکشم ....

خودم و معرفی کنم بهش ؟ 

یکی دیگم هست نمی‌دونم باشه یا ن اونم آمد تو مدرسه ما پول راهیان و گرفت نبرد با اون حرف بزنم یا این ...