2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 77 پست

برای دوست من این اتفاق افتاده بود 

یه همسایه متاهل داشتن که خیلی اذیتشون میکرد دوستم توی ماشین دوست پسرش دیده بود یه بار کشیک گذاشت وقتی دوست پسرش اومد دنبالش رفته بود با لبخند بهشون سلام داده بود از اون روز به بعددد همسایشون از ترسش که ابروشو نبرن غلام حلقه به گوش شده بود یعنی میگفت خم شو پامو ببوس میبوسید واقعا خیلی دوستم دختر زرنگیه 😁

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع بابا انتقام باید سودمند باشهی نقشه حسابی و بعدم خونه رو بزنه ب نامشلاقل اخر عمری خواهرت با خیال ...

فکر نکنم اینکارو کنه

بنظرم فقط شوهر خواهرم این موضوع رو بدونه و مادرشو جمع کنه بهتره

خب شما بگو خواهرم چیکار کنه؟

نمی تونه یه جور نامحسوس و غیر مستقیم مادر شوهرش رو متوجه کنه که میدونه ؟ 

بنظرم کار به جاهای باریک بکشه میتونه سلیطه بازی کنه خودشو تبرئه کنه یا حتی مظلوم نمایی کنه یا شکایت کنه بگه اینا ویس منو پخش کردن و اعاده حیثیت و … اخرشم شما ادم بده بشید

اگه بتونید یه جوری زیر پوستی حالیش کنید که میدونید خیلی بهتره اصلاااا هم بهش نگید وویس دارید ندونه از کجا میدونید بهتره چون فکرش هزار جا میره که دیگه چه مدرکایی ازش دارید مثلا عکس و فیلم و…

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

اونا بازی کردن با ابروی ما ابروشون رفت؟خدا کرد؟

خب همین ک مدرک دستتون افتاده ینی تلافی کارشه ولی شما دیگ این زنجیره رو ادامه ندین

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁