2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضی

757 بازدید | 77 پست

زمانی که باردار بودم مادر شوهرم منو کتک زد و به شوهرمم میگفت من حامله نیستم و اونو وادار میکرد که کتکم بزنه اونم میزد

خلاصه خیلی اذیتم کرده نصفشو نمیتونم اینجا بگم

خیلی خودشو خوب نشون میده و همه فکر میکنن فرشته س و پاکه

هنوزم گاهی اوقات اذیتم میکنه و پشت سرم پیش فک و فامیل حرف میزنه

الان به تازگی خونه ای به من شوهرم داده که به نام خودشه

نمیدونم چیکار کنم

یه ویس ازش پیدا کردم که با مرد متاهلی در ارتباطه و حرفهای خیلی رکیکی میزنن.. نمیدونم با ویسه چیکار کنم چجوری ازش استفاده کنم این زن رسما زندگی منو خانوادمو از هم پاشونده بود نمیدونید که چه آشغالیه اون اگه یه همچین ویسی از من و خانوادم داشت سریع پخشش میکرد

من الان چندین ماهه این ویسو دارم

لطفا بگید چیکار کنم با این ویس

ابروشو ببرم به پسراش یجوری بفهمونم یا با شماره فیک بفرستم برای پسراش؟

واقعا نمیدونم چکار باید کرد..

پ ن : دوستان این مشکل خودم نیست مشکل یکی از دوستامه نی نی سایتش مشکل داره پیام های همه رو میخونه راهنماییش کنین ممنونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا اونموقع که کتکش زد باید یکاری میکرد که نکرد 

ثانیا خودشو بکشه کنار اگه پسراش غیرتی شدن خواستن ته تو قصه رودربیارن بعد بفهمن میخواد چیکاکنه 

ثالثا کسی که اینقد نفوذداره روبچهاش خیلی راحت میتونه خودشو اززیر این ماجرا بکشه بیرون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بگوبیخیال بسپربخدا خدا خودش قشنگ یجایی جوابشو میده 

خدا از گناه ما میگذره نمیذاره آبرومون بره مابندها چیکاره ایم بعداونموقع چه فرقی باهم دارن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫