2777
2789

کتاب تست اینا

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دینی دهم و یازدهم از خیلی سبز استفاده کردم 

هوش و استعداد و قرائتی هم ی کتاب بود پر از غلط ولی خب تست زیاد داشت خوب بود پکیج ماز رو هم خریدم خیلی خوب بود پکیج مخصوص فرهنگیان

هوش و استعداد از جاهای مختلف تست کار میکردم مثلا سوالات استخدامی بانک و ... رو کار میکردم آزمون های کنکور سلام رو کار میکردم سنجش و قلمچی هم سوالاشون رو کار میکردم

درصد هوش و استعدادم شد 70

دینی و قرائتی هم شد 86.6

تراز 10288 بهم داد

برای دینی دهم و یازدهم از خیلی سبز استفاده کردم هوش و استعداد و قرائتی هم ی کتاب بود پر از غلط ولی خ ...

تبریک میگم بهتون

پکیج ماز فیزیکیه یا انلاین؟ چیا داده؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
نمی‌دونم اسمش چی بود اما خوب نبود کلی غلط داشت. اما خب تست زیاد داشت .در عوض پکیج اختصاصی فرهنگیان م ...

عزیزم پکیج ماز محتویاتش چیه دقیقا و اینکه آنلاین یا فیزیکی پست مبکنن؟

عزیزم پکیج ماز محتویاتش چیه دقیقا و اینکه آنلاین یا فیزیکی پست مبکنن؟

ماز کلا انلاینه بعد اینکه پکیج اختصاصی فرهنیکانش فکر کنم ۱۱ تا ویدیو ۲۵ دقیقه ای هوش بود که خیلییییی به من کمک کرد من هوش نیمدوسنتم جواب بدم زیاد بعد از اون هوش رو ۶۵ جواب دادم ( البته میتونی ویدیو حل هوش از توی نت هم بگردی پیدا کنی بعد دیگه کلا تست کار کن )  تعلیم تربیتش هم برای آقای قرابتی رو ی استادی بود خیلی قشنگ توضیح میداد توی ذهن آدم میموند من خیلی دوستش داشتم و فقط دوبار از متن کتاب دینی و قرآنی خوندم بقیش تست کار کردم و تعلیم تربیت رو ۸۴ زدم . 

به نظرم اصل کار تست زدنه . اما برای هوش اول ویدیو ببین من قبلاً هرچی تست میزدم بلد نبودم بعد فهمیدم باید الگو ها رو چجوری پیدا کنم که بعد تست کار کردم .