2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت مامانت بهت یاد نداده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 62 پست
ممنون عزیزم 🌹🙏

خواهش میکنم گلم. خوشبخت باشی😘

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیال عزیز اون پیر زن میخواست شبو به عروس تلخ کنه عروس نباید با نقشه اون بیفته تو چاه

گذشت خوبه ولی بعضیا خودخواهن 

اگه جرات مندانه و مودبانه جلوشون درنیاین روز به روز پررو تر میشن 

اتفاقا اول کار باید خودشون رو عروس زبون دار نشون بدن مادر شوهرشون متوجه بشن مرزشون کجاست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حالا یه چیزی گفت جدی نگیر

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
الان اینجا چون این حرف از دهن مادرشوهر اومده بیرون همه میگن نه. یعنی چی و این حرفا. ولی عزیزم وقتی ه ...

حرفتون صحیحه

ولی همسرشون بعضی وقتا شیفت شب هستن 

طبیعیه این خانوم گاهی اوقات اون موقع شب حوصله خیلی کارها رو نداشته باشن 

زندگی با درک متقابل شیرین میشه و صرفا پیش رفتن با تئوری کتاب ها

طبق همون تئوری مرد باید قبل از ۱۰ خونه باشه ولی ایشون ملاحظه شغل همسرشون رو میکنن و چیزی نمیگن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

د

اهمیت نده کار خودتو بکن 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نه بابا چه حرفا🤣بگو که شوخیه

من همسرم تا سرکوچه هم می‌ره میرم بدرقه و استقبالش😁دست خودم نیست کلا از اول اینجوری بودم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁