2777
2789

سلام خانوما خیلی هاتون جریان زندگی منو میدونید 

من تو عقدم و 3 ماه مونده بود تا عروسی ک شوهرم گفت باید فکر کنم و یکم عقب نشینی کرد 

الان 1 ماهه ک میگذره و رسما دیگ ب طلاق فکر میکنم و دوست دارم تکلیفم روشن شع مردی ک الان پستمو خالی کرد فایده نداره... از ی بابتم دوسش دارم و دلم گیره 

حالا بعد 1 ماه اومده پیامم داده ک با ی فرصت نظرت چیه منظورش اینه فرصت بدیم باز بهم و برگردیم بهم! شما باشین قبول میکنین؟ 

بهش گفتم دیگ نمیخامت و واقعا خسته شدم گفت مطمئن باشم و یعنی دیگ فایده نداره! 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

خوب دلیل ش چرا عقب نشینی کرده این مهم هست 

اره فرصت بده برا طلاق همیشه وقت هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب دلیل ش چرا عقب نشینی کرده این مهم هست اره فرصت بده برا طلاق همیشه وقت هست

مشکلات خانوادگی زیاد بود گفت نمیشه ک همیشه درگیری داشته باشیم و میخام فکر کنم... 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یه نظرم اینقدر زود تصمیم نگیر صبر کن به خودت و همسرت هم وقت بده

1ماه بخدا نابود شدم بلاکم کرده بود حتی نمیتونستم زنگش بزنم 

تازه حالم خوب شده چجور قبولش کنم چطور تونست 1 ماه بی خبر باشه ازم 

مشکلات خانوادگی زیاد بود گفت نمیشه ک همیشه درگیری داشته باشیم و میخام فکر کنم...

عجب 

این به نظرت میتونه بمون باشه 

مشکلات رفته رفته بزرگتر میشع خوب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
1ماه بخدا نابود شدم بلاکم کرده بود حتی نمیتونستم زنگش بزنم تازه حالم خوب شده چجور قبولش کنم چطور تون ...

خیلی عجیبه یک ماه بی‌خبری و بلاتکلیفی ولی باز به نظرم عجولانه تصمیم نگیر باهم حرف بزنین دلیلش رو بگه شاید قانع شدی 

چی بگم دلیل رفتنش چی بوده؟ بعد عقد اخه؟ ب نظر قابل اعتماد نمیاد

بحث و مشکل با خانواده ها زیاد داشتیم... سر رسم و رسوم کوفتی 

6 ماه نامزد بودیم و 1 سال عقد... 

خودمم دلم چرک شده دیگ

خیلی عجیبه یک ماه بی‌خبری و بلاتکلیفی ولی باز به نظرم عجولانه تصمیم نگیر باهم حرف بزنین دلیلش رو بگه ...

بخدا ب هر دری زدم نشد باش ارتباط بگیرم خونشون میرفتم از اتاق بیرون نیومد یا میرفت بیرون بدون اینک حتی نگاهم کنه آخه نامرد من زنتم.... حالا بعد 1 ماه اومده میگ ب نظرت میشه فرصت بدیم بهم 

عجب این به نظرت میتونه بمون باشه مشکلات رفته رفته بزرگتر میشع خوب

حرف خودمم همینه میگم ادمی ک تو این موقیت ولم کنه بره و عابرو ریزی شه تو اقوام چطور در آینده ازم دفاع میکنه... 

بحث و مشکل با خانواده ها زیاد داشتیم... سر رسم و رسوم کوفتی 6 ماه نامزد بودیم و 1 سال عقد... خودمم د ...

همه مشکلات سر رسم رسوم و ... دارن ی طرف بالخره باید کوتا بیاد اونی ک کوتاه اومد من بودم حقیقاا اونموقها کوتا میومدم ولی نابودم میشدم کلی فروپاشی روانی رو تجربه کردم بعد هر بار کوتاه اومدنم ولی خب موندیم نمیدونم چرا ۱ ماه رفته که فکر کنه شاید عصابش دیگ نمیکشیده