2777
2789

یه نفرتی از آدما دارم از آدما زورگو و عقده ای و بدذاتی که دور و برم میبینم و موفقن متنفرم . متنفرم که چرخ دنیا به کام اینا میچرخه و من فقط تماشاگرم و قدرتی ندارم که دنیا رو تغییر بدم 

اگه قدرت داشتم هر چیزی رو سر جای خودش قرار میدادم خوشبختی و موفقیت و ثروت حق آدمای خوش ذات و زحمت کشه نه آدمای بدجنس و حقه باز و زبون باز 

دوست داشته شدن حق آدمای خوب و مفیده نه آدمای دورو و ادایی و مظلوم نما ولی تو این دنیا همه چی برعکسه

اره من خیلی روحیم لطیف و حساس و صورتیه

احساسات خیلی زیادی دارم و واقعا تنها چیزی که خوشحالم میکنه محبت کردن و مهربونی به همه س چه ادم چه حیوون

اما گاهی بقیه نمیفهمن من خیلی حساسم و زود دلم میشکنه

گاهی وقتا قلبم خیلی مچاله میشه و حس میکنم برای زندگی تو این دنیا کافی نیستم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دنیا نه ولی این دوره اره میگم و گفتم ، کاش مال دوره های قبل بودم

دوره های قبلم همین بوده همیشه ظلم و بدی پیروز بوده 

مشکل از زمان نیست مشکل از ذات آدماست که خیلی چیزا رو نمیفهمن یا نمیخوان بفهمن 

تو از درون زندگی آدما خبر نداریفقط یه ظاهر داری میبینیفقط کافیه یه شب ببینی چجوری به خواب میرن یا چق ...

باور کنیم یا نه ، عدالت حداقل تو این دنیا اجرا نمیشه 

واقعا بعضی آدما رو دیدم که ظلم کردن و هیچ تقاصی ندادن 

باور کنیم یا نه ، عدالت حداقل تو این دنیا اجرا نمیشه واقعا بعضی آدما رو دیدم که ظلم کردن و هیچ تقاصی ...

مطمئنا دنیای بعد تقاص پس میدن

ولی باید ایمان بیاری که مال حروم‌، آرامش نمیاره

اره من خیلی روحیم لطیف و حساس و صورتیهاحساسات خیلی زیادی دارم و واقعا تنها چیزی که خوشحالم میکنه محب ...

منم همینجورم یه وقتایی جا میخورم میبینم احساسات بقیه انقدر برای دیگران بی ارزشه و دنیا چقدر بی رحمه 

یه وقتایی از این حجم از احساساتی بودن حالم به هم میخوره 

منم همینجورم یه وقتایی جا میخورم میبینم احساسات بقیه انقدر برای دیگران بی ارزشه و دنیا چقدر بی رحمه ...

من دوس دارم ولی🥲🎀

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

دنیا هنوز برای آدمای خوبی که کارشون رو با انصاف انجام میدن جا داره. به نظرم ما رو خودمون کار کنیم و خیلی اهمیتی به اون آدمایی که گفتی ندیم. شاید این یک بهانه برای فرار از زحمت کشیدن برای بدست آوردن قدرت و ثروت و مسئولیت های همراه اون باشه؟ 

البته قبول دارم که این دنیا کلا جای خوبی نیست. ذاتش با شیطان قاطی شده. 

ردم واقعاً 

دنیا هنوز برای آدمای خوبی که کارشون رو با انصاف انجام میدن جا داره. به نظرم ما رو خودمون کار کنیم و ...

من با چشمای خودم دیدم آدمایی که رو خیلی تلاش کردن خیلی خوب بودن ولی واقعا قدرشون دونسته نشد و به حقشون نرسیدن به یه بخشی از حقشون رسیدن که خیلی کمتر از حق واقعیشون بوده چون سیاست و بدجنسی نداشتن و دیدن همین چیزا حس ناامیدی بهم میده . آدمی هم که امیدشو از دست بده انگیزه ای برای تلاش نداره

شایدم من زیادی حساسم و باید با این واقعیت کنار بیام که نمیتونم ذات دنیا و آدماشو عوض کنم