2777
2789
عنوان

بچه فامیل اومده خونمون بیشور خونشونم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی به نظرتون در ارتباط بودن دختر ۱۶ ساله با پسر یا به قولی پارتنر داشتن توی این سن مشکل داره؟

اگه نظر من ۲۶ ساله رو بخوای که من میگم زوده چون که تو این سن شاید پسرا راحت تر ازت سو استفاده کنن و من میگم نه چون از این سو استفاده ها خیلی از من شده و چند سالی بود افسردگی گرفته بودم و از هرچی پسر بود متنفر بودم

اگه نظر من ۲۶ ساله رو بخوای که من میگم زوده چون که تو این سن شاید پسرا راحت تر ازت سو استفاده کنن و ...

چقد بد.ولی خب اینو قبول داری که یه بار تجربه بهتر از اینه که طی سال ها عقده بشه و تبدیل به فاجعه بشه؟

#بیشعوری_ ممنوع  

مثلا طبق اینکه دختره عقده ای شده یا فک کرده رابطه داشتن چه چیز شاقیه بره یه کار بدتر کنه

دختری عقده ای میشه که کمبود محبت داشته باشه

تو این سن عادیه که دوست داشته باشی با کسی باشی

ولی خوب باید سعی کنی به سن بالاتر که برسی که مثل من بدبخت نشی که هنوز  ی خری تو ذهنت باشه تو ۱۶ سالگی چون که هنوز تجربه نداری و فکر میکنی عشق اول چقدر جالبه و داری تازه تجربش میکنی ولی اگه اون پسره کلی گولت بزنه و برینه بهت نابود میشی

ولی شاید سخت باشه و نیاز به محبت داشته باشی ولی اگه ۱۸ ، ۱۹ ،۲۰ سالگی که برسی میدونی چطوری باید سعی کنی ی پسر ازت سو استفاده نکنی مخصوصا عشق و عاشقی های حضوری رو که اصلا نیستم