2777
2789
عنوان

بچه فامیل اومده خونمون بیشور خونشونم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 143 پست
بابا پررو تر از این حرفان.دخترخاله بزرگمم ینی خواهر این خیر سرش بلاگره خودش روانشناسی خونه تا یچی می ...

بگو ما که بلد نیستیم بی‌زحمت خواهرتو کنار خودت نگه دار و بزرگش کنین که با آداب و روش صحیح بزرگ شه پیش ما نذاریدش

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر تو فامیل ما این اتفاقات نیست. این حرفا چیه چقدر بد دلی.

🙄😂👍🏻

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بخدا نمیتونممامانم میگه زشته

مامان من از مسعولیت بچه مردم فراریه قبلا درس منو بهونه میکرد الان بد اخلاقیه داداش مجردمو😆

میگه ببخشید بی عصابه خدای نکرده یه چیزی پرت میکنه میخوره ب بچه شما و فلان بهونه هاش عالین عااالی

مامان من از مسعولیت بچه مردم فراریه قبلا درس منو بهونه میکرد الان بد اخلاقیه داداش مجردمو😆میگه ببخش ...

بهونش که یه چی پرت میکنه میخوره به بچه شما عاااااالی بود

منم امروز به شدت اعصابم خورده صبح زود پاشدم فعالیتمم زیاد بوده ظهرم نخوابیدم همینو کم داشتیم که با این سروکله بزنم

#بیشعوری_ ممنوع  

اگه وحشی و بیشوره که بکشش 

اگه نتونستی ممدقلی جوابه

نشد بهش اخم کن و دعواش کن

نشدعکس هیولا نشونش بده بگو من عصبی شم این میشم میشینه جوابه

نشد زنگ بزن ببرنش 

تهدیدش کن

اگه وحشی و بیشوره که بکشش اگه نتونستی ممدقلی جوابهنشد بهش اخم کن و دعواش کننشدعکس هیولا نشونش بده بگ ...

ممد قلیو امتحان کردم نمیترسه،شبم قبلا ترسوندمش انقد جیغ و داد کرد ننم جرم داد،اخمم که بهش کردم...

#بیشعوری_ ممنوع