کنیزالزهرا مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 عنوان بچه فامیل اومده خونمون بیشور خونشونم نمیره | مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 143 پست خاکبرسر احمق خستم کرده با زر زراش میخوام بگیرم یجور بزنمش صدا سگ بده اعصابمو خورد کرده از صبح خونمونه #بیشعوری_ ممنوع 1403/10/19 | 18:34 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنیزالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 بچه پررو😂😂😂 مامانمم هی میگه نگو مهمونه زشته #بیشعوری_ ممنوع
کنیزالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 نه.ولی زیاد دیدم برخورد بد با بچه رو. از کسی که عقلش ناقصه نباید انتظار داشته باشی که. ما هم بچه بود ... عزیزم منم به اندازه این شلوغ بودم حتی بیشتر اما والدینم جمعم میکردن نمیذاشتن که هم خودم از بقیه فوش بخورم هم ابروی خودشون بره! #بیشعوری_ ممنوع
_رز_سفید_ عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 637 فقط بلدن زادوولد کنن بچه رو ول کنن خونه بقیه. بچه خواهرشوهرمنم. همین . مرده شور مامان حال بهم زنش و ... زنداداش منم همینه 😂🤣 آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه
کنیزالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 مامان باباش بگیرن کتکش بزنن درست میشه نه خدایی من با کتک موافق نیستم ولی پدر مادرش وقتی میبینن اینجوریه نباید تنها جایی بزارنش که! #بیشعوری_ ممنوع
_رز_سفید_ عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 637 با خواهرم همش دعوا میکنه الانم زنگ زده به مامانش که راضیش کنه امشب خونه ما بمونه بهش خوش میگذره بچه😂مامانشم لابد خدا خواسته آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه
کنیزالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 به عنوان کسی که خودم همیشه تو مسائل تربیتی از بابام کتک خوردم میگم کتک تاثیری که نداره هیچ وضعیتو بدترم میکنه... #بیشعوری_ ممنوع
fatemeh740074 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 35 نه خدایی من با کتک موافق نیستم ولی پدر مادرش وقتی میبینن اینجوریه نباید تنها جایی بزارنش که! بچه بی ادبی کرد باید کتک بخوره. و گرنه مثل این دهه ۹۰ ها میشه بی ادب.
zhaklin_radm عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 733 نه خدایی من با کتک موافق نیستم ولی پدر مادرش وقتی میبینن اینجوریه نباید تنها جایی بزارنش که! بیمسئولیتی و بیخیالی شایدم مطمئنا کی شما مواظبش هستین
malihjooon عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 2873 نه.ولی زیاد دیدم برخورد بد با بچه رو. از کسی که عقلش ناقصه نباید انتظار داشته باشی که. ما هم بچه بود ... اوووف باشه بابا 😂😂😂😂😂😐🤢
کنیزالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 چن سالشه فامیل نزدیکه دختر خالمه همسن آبجیمه هشت سالشه #بیشعوری_ ممنوع
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2802 خب بسوزه بچس دیگه. بچه عقلش ناقصه. عجبببببچه عقلس ناقصه پدرمادرم عقلشون ناقصه تواین دورزمونه بچشونو میذارن خونه مردم هیچ فک نمیکنن شاید یچیزی بشه؟؟؟ کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
کنیزالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 95 بهش خوش میگذره بچه😂مامانشم لابد خدا خواسته مامانش ینی خالم الان داره با مامانم حرف میزنه میگه میخنده #بیشعوری_ ممنوع