بیتااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 6649 عنوان نمیدونم چرا روزگار همش راجب پسرا بهم درس میده 84 بازدید | 8 پست همش ی پسری سر راهم میذاره تا بفهمم پسرا چقد بیشعورن و هر بار بیشتر از سری قبل میفهمم زودم میفهمم بعضی وقتا با خودم میگم ینی به همه دخترا این موضوعاتو نشون میده اگ اینجور بود ک همه دیوانه میشدند دیروز | 18:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 روزگار اون چیزی رو سر راهت قرار میده که خودت دنبالشیتا حالا فکر نکردی شاید رفتار خودت هم غلطه که توی این چرخه معیوب میفتی همش آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
alireza82sm عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 158 سلام من نمیدونم کی هستی ولی پسر داریم تا پسر برعکسشم هست دختر داریم تا دختر ادم های دورتو حتما بدن برو محیط بهتر وگرنه پسر خوب وجود داره
taaraprice عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 508 میگه که زندگی یه درس رو انقدر بهت میده تا اینکه امتحانشو قبول بشی کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
neo عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 2482 چون درسای قبلی رو پاس نشدی و ازشون تجربه نگرفتی دوباره باید باهاشون روبه رو بشی انقدر که بالاخره قبول بشی .مثل امتحانات مدرسه
بیتااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 6649 روزگار اون چیزی رو سر راهت قرار میده که خودت دنبالشیتا حالا فکر نکردی شاید رفتار خودت هم غلطه که تو ... من هیچ رفتار غلطی ندارم قضاوت نکنید فقط خشگل و خوش هیکلم و هر مردی منو میبینه تعریف میکنه و منم بهم میزنم
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 من هیچ رفتار غلطی ندارم قضاوت نکنید فقط خشگل و خوش هیکلم و هر مردی منو میبینه تعریف میکنه و منم بهم ... باشه😁😊 آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸