2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی فشارت بالا میره؟!!پیگیر شوها

در حدی  که قبلن بیهوش میشدم اما الان خون دماغ میشم بعد حالت تهوه بهم دست میده انگار بو بیمارستان بهم میخوره 

😶عججججب🤑

در حدی که قبلن بیهوش میشدم اما الان خون دماغ میشم بعد حالت تهوه بهم دست میده انگار بو بیمارستان بهم ...

یه چیز دیگه‌م هست که خون دماغ شدن باعث میشه خون تازه بدنت از دست بره. اگر زیاد اینطوری میشه برو رگ های بینی ت رو بسوزون

کم خون میشی

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

یه چیز دیگه‌م هست که خون دماغ شدن باعث میشه خون تازه بدنت از دست بره. اگر زیاد اینطوری میشه برو رگ ه ...

مثلا وقتی عصبی میشم اول کل سرم انگار دارن فشار میدن بعد چشام سیاهی میره بعد ی درد شدید از سرم میاد تو دماغم یهو خون دماغ میشم 

😶عججججب🤑