2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچها

70 بازدید | 8 پست

مادرم خیلی زیاد بین ما ها فرق میزاره 

مثلا الان من بخوام چیزی بخرم یا کلاسی برم برای من میشه ندار عالم 

ولی الان داداشم رو گذاشته کلاس ریاضی ۱تا ۱۰۰ رو یاد بگیره 

برای ۱۰ جلسه یک میلیون میخواد بده 

برای الفبا باید ۳ میلیون میده 

رفت برگشت هم اسنپ میگیره خوشحال هم هست 

ولی برای منو خواهرم اینجوری نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لازم نیس ک میره مدرسه یاد میگیره منم بین بچه هان فرق میذارم به پسرم بیشتر بها میدم و عذاب وجدان وحشت ...

فرق میزاری بعد میگی دخترم غرغروعه 

خوب دخترت میفهمه دوسش نداری 

و حست بهش کمتره 

تو بیا یه روز با دخترت بهتر از پسرت باش ببین پسرت چه جوری صداش در میاد 

چرا واقعا فکر میکنی پسر از دختر بهتره ؟

فرق میزاری بعد میگی دخترم غرغروعه خوب دخترت میفهمه دوسش نداری و حست بهش کمتره تو بیا یه روز با دخترت ...

بحث دختر و پسری نیس 

پسرم بچه دوممه از اولین روزی که دنیا اومد اصلا به اون صورت اذیتی نداشت همه چیش رو روال بود حتی شب راحت می‌خوابید 

دخترم به اولمه از اول کولیک داشت به غذا خوردن افتاد هیچی نمی‌خورد کلا ناسازگار بوو از اول 

حس میکنم این چیزا باعث شد به پسرم نزدیکتر بشم 

ولی برا خرج و اینا بیشتز برا دخترم خرج میکنم ‌سعی میکنم بیشتر بهش توجه کنم ولی قلبا پسرم رو بیشتر دوس دارم و این حس دست خودم نیس اصلا 

بحث دختر و پسری نیس پسرم بچه دوممه از اولین روزی که دنیا اومد اصلا به اون صورت اذیتی نداشت همه چیش ر ...

من و خواهرم از بچگی اذیت خیلی کمی داشتیم 

صبح بیدار می‌شدیم بدون صبحانه و بی هیچ اعتراضی با پای پیاده میرفتیم مدرسه ولی همون موقع هم مامانم ناراضی بود 

الان داداشم مدرسه رو با بدبختی هفته ای یه روز میره 

الان وسط ساله هیچی یاد نگرفته 

که الان مجبور شدیم کلی هزینه کنیم بزاریمش کلاس 

کلی خوراکی میخواد که بره و برگرده ولی باز اون عزیز تره 

ربطی به آزار و اذیت نداره 

کلا تو ذهن بیشتر ایرانی ها جا افتاده که پسر بهتره

من و خواهرم از بچگی اذیت خیلی کمی داشتیم صبح بیدار می‌شدیم بدون صبحانه و بی هیچ اعتراضی با پای پیاده ...

خیلی بد 

بخدا اصلا بحث بهتر بودن پسر نیس 

ولی اینکه فک میکنی مامانت اونو بیشتر دوس داره یه واقعیته